15. jan. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Skønne billeder fra VM-succesen i 2019: Rasmus Lauge fejrede guldet med sin datter

Jublen ville ingen ende tage, da de danske håndboldherrer for første gang nogensinde vandt VM-guld i 2019. Rasmus Lauge fejrede succesen med sin lille datter Freja - se bare de skønne billeder af far og datter i galleriet herover.

Rasmus Lauge er en af de helt store stjerner på det danske landshold.

Sidste år missede han dog både VM og OL på grund af en alvorlig skade, men efter en lang genoptræning er han nu tilbage, og han er med i disse uger, hvor håndboldherrerne er til EM.

Godt gået, far!

30-årige Rasmus Lauge spillede sin første slutrunde i 2011, og siden har der været mange store øjeblikke. Et af de største var uden tvivl VM-sejren i 2019, der kom i hus på hjemmebane.

Det var en kæmpe forløsning for mange, da VM-guldet var en realitet, og kort efter slutfløjtet lød, strømmede en masse små håndboldfans ind på banen. Mange af spillerne havde nemlig god opbakning fra både deres hustruer og børn i hallen.

Det gælder også Rasmus Lauge, og der er ikke nogen tvivl om, at det var datteren Freja, der stjal hans opmærksomhed - se bare de kære billeder af far og datter i galleriet herover.

Far til to

Rasmus Lauge og hustruen Sabrina Jepsen blev forældre første gang i oktober 2017 – kort tid inden var de blevet gift.

Siden dengang er familien blevet udvidet yderligere, og Freja er blevet storesøster til Noah, der er to år gammel.

Familien bor i Ungarn, hvor Rasmus Lauge spiller for Veszprém.

GALLERI: Rasmus Lauge fejrer VM-guldet i 2019 med datteren Freja (Foto: Aller Media)

Læs mere om: