Lørdag, 19. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

To tragiske dødsfald har ændret Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Martin Høien
For Danmarks fodboldmålmand Kasper Schmeichel har tre voldsomme og triste hændelser indenfor de seneste tre et halvt år fået ham til at se tilværelsen i et nyt lys. Schmeichel har blandt andet mistet to gode venner.

Fodboldlandsholdets fantastiske målmand Kasper Schmeichel, der til daglig tørner ud for den engelske Premier League-klub Leicester, fortæller i et stort og følelsesladet interview med det engelske medie Sportsmail om sin karriere og de op- og nedture, den har budt på både på og udenfor banen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kasper Schmeichel har mistet venner

Schmeichel er blandt andet blevet formet som individ af, at han i løbet af de seneste tre et halvt år har fået tre voldsomme og traumatiske hændelser helt ind på livet.

I 2018 var Kasper Schmeichel den første spiller på stedet, da klubben Leicester Citys daværende ejer, den thailandske forretningsmand og familiefar Vichai Srivaddhanaprabha, blev dræbt i en uhyggelig helikopterulykke lige ude foran Schmeichels engelske hjemmebane Power Stadium.

Kasper Schmeichel og Vichai Srivaddhanaprabha
Kasper Schmeichel og Vichai Srivaddhanaprabha
Foto: Ritzau/Scanpix

Schmeichel og hans holdkammerater havde et meget nært forhold til den karismatiske klubejer, som var utroligt populær blandt alle i Leicester.

I sommer var Schmeichel så vidne til, at hans nære ven og landsholdsholdkammerat Christian Eriksen faldt om på banen i Parken med et hjertestop – heldigvis blev Eriksen reddet – og den 8. december mistede Schmeichels målmandstræner, mentor og nære ven Lars Høgh livet efter flere års kamp mod kræft.

Kasper Schmeichel og Lars Høgh
Kasper Schmeichel og Lars Høgh
Foto: Ritzau/Scanpix

Et dødsfald der ramte Kasper og mange andre hårdt.

Ingen er udødelig

– De oplevelser jeg har oplevet i min karriere minder dig om, at du ikke er udødelig. Hver eneste dag kan være din sidste så husk at nyd hver og en, lyder det fra Schmeichel i interviewet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden