Onsdag, 14. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Utrolig sportssommer bliver bare ved: Jonas Vingegaard bestiger nyt bjerg

Jonas Vingegaard. 
Jonas Vingegaard. 
Foto: Ritzau Scanpix
Der er gang i den vildeste danske sportssommer i mange, mange år. EM-slutrunden i fodbold var et hit, og OL i Tokyo venter lige om hjørnet. Og i Tour de France har Danmarks Jonas Vingegaard i dag leveret en vanvittig præstation på etapeløbets kongeetape

Danmarks seje cykelrytter Jonas Vingegaard kom ind på en imponerende andenplads i dagens kongeetape i Tour de France, og nu er han også samlet på en andenplads i verdens hårdeste etapeløb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vingegaard skriver historie

- Han skriver sider i den danske cykelhistorie, sagde Dennis Ritter i TV2’s direkte transmission fra bjergetape fra Muret til Col du Portet, hvor Jonas Vingegaard viste, at han er en del af den absolutte verdenstop indenfor cykelsport.

Vild sportssommer

I det hele taget er denne danske sportssommer helt ekstraordinær.

Vi har allerede nydt EM-slutrunden i fodbold med Kasper Hjulmands vidunderlige landshold, og lige om hjørnet venter De Olympiske Lege i Tokyo i Japan, hvor vi kan se frem til at opleve vores dygtige håndboldherrer og mange andre topatleter i aktion.

Og så er der altså også lige Tour de France, der kan byde på en dansk podieplads i Paris, hvis Jonas Vingegaards gode ben kan holde hele vejen til Champs Elysée.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden