5. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

VM-guldhelte fik sig en slem overraskelse

Magnus Saugstrup, Henrik Møllgaard og Nikolaj Læsø
Magnus Saugstrup, Henrik Møllgaard og Nikolaj Læsø
Foto; Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix
Henrik Møllgaard og et par af de andre VM-guldhelte fik sig en hård oplevelse, da de med deres klub Aalborg Håndbold var en tur i Skanderborg.

Det danske herrelandshold i håndbold er verdens bedste, og på holdet spiller tre stjerner fra Aalborg, der torsdag aften fik sig en slem overraskelse i Skanderborg.

Henrik Møllgaard og Saugstrup tilbage

Det danske håndboldlandsholds VM-stjerner Magnus Saugstrup, Henrik Møllgaard og Nikolaj Læsø var torsdag aften tilbage i den danske herreliga, hvor de repræsenterer topholdet Aalborg Håndbold.

Efter søndagens guldtriumf med finalesejr over Sverige ved VM i Egypten var det første gang, at Aalborg-trioen var i kamp, og det blev en brat opvågnen til virkeligheden i Danmarksturneringen.

Kæmpe overraskelse

Forsvarsgeneralen Henrik Møllgaard og hans løjtnant Magnus Saugstrup samt Nikolaj Læsø og de andre spillere fra Aalborg blev på udebane meget overraskende besejret med 29-33 af Skanderborg, der normalt hører til den bløde mellemvare i den danske liga.

Mathias Gidsel i kamp lørdag

Aalborg er nu på andenpladsen i herrernes liga, der føres af fynske GOG med VM-guldheltene Mathias Gidsen, Emil Jakobsen, Morten Olsen og Anders Zachariassen på holdet.

Gidsel & Co. er i kamp lørdag eftermiddag mod TTH Holstebro, og den kamp kan følges på TV 2.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alt om VM-guldheltenes private sejrsfest, der på en sjov måde fik royal deltagelse.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb05-forsider.jpg

Læs mere om: