25. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Vred Simon Kjær: Vil hjemsøge os resten af livet

Simon Kjær
Simon Kjær
Foto: Mikael Rieck
I forbindelse med en stor prisoverrækkelse udtaler Danmarks fodboldstjerne Simon Kjær sig til kæmpe tysk medie om en helt særlig episode under sommerens EM-slutrunde.

Fodboldlandsholdets fantastiske anfører Simon Kjær er for det meste en glad mand, for det går godt både i privatlivet med familien samt med fodboldkarrieren på Danmarks EM- og VM-hold og i den italienske storklub A.C. Milan.

Simon Kjær er stadig vred

Simon er dog stadig vred, når han tænker tilbage på afgørelsen på EM-semifinalen mellem Danmark og England på Wembley Stadium i London denne sommer den 7. juli.

England vandt kampen efter at have fået tildelt et straffespark, som den engelske angríber Raheem Sterling snød sig til ved at falde med vilje.

Det er i hvert fald mange eksperters opfattelse af situationen, og den deler Simon Kjær.

Vil hjemsøge holdet

- Det straffespark vil hjemsøge os resten af livet, og vi kommer sandsynligvis aldrig til at slippe det, lyder det fra Kjær i et interview med tyske Bild i forbindelse med, at Danmarks herrelandshold netop er blevet kåret til Årets Hold.

Kæmpe fejl

Dommeren lavede en rigtig stor fejl med det straffespark, og det er noget, som Simon Kjær og hans holdkammerater aldrig vil glemme.

Også landstræner Kasper Hjulmand medvirker i interviewet, og han er helt enig med Simon Kjær.

Læs mere om: