Tirsdag, 15. december 2015 — af af Niels Burgos

Malene Schwartz fejres af vennerne fra Matador

malene schwartz
Malene Schwartz
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
60 år som skuespiller - og det skal markeres! Der er derfor lagt op til festlig sammenkomst på Folketeatret i København, når Malene Schwartz har afsluttet aftenens opførelse af Skærmydsler. En række af de gamle venner fra Matador-tiden ventes at komme forbi.

Et langt liv på scenen og i rampelyset - helt præcist 60 år - for Malene Schwartz betyder ikke en fridag. Tvært imod er hun  på jubilæumsdagen på Folketeatrets scene i "Skærmydsler" sammen med Sonja Oppenhagen, Mathilde Norholt og Preben Kristensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lise Nørgaard vil fejre Malene Schwartz

Men efter tæppefald skal Malene Schwartz fejres. Der er planlagt drinks og hyggelig sammenkomst på Folketeatret, hvor venner og kolleger får lejlighed til at gratulere dagens jubilar. Blandt gæsterne ventes en del af de personer, som Malene Schwartz blev knyttet til med sin rolle som Maude i "Matador". Blandt andre Lise Nørgaard,  Bent Fabricius-Bjerre, Jesper Langberg og  Sonja Oppenhagen, men også Uffe Ellemann-Jensen. Mathilde Norholt, Preben Kristensen samt Bende og Preben Harris er på listen over de inviterede til aftenens sammenkomst.

LÆS MERE: Malene Schwartz tilbage i Matador-stuerne

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden