Onsdag, 23. november 2016 - af Karina Didriksen

TILLYKKE: Lars Liebst fylder 60 år

Lars Liebst.

Lars Liebst.

Foto: Christoffer Campbell
Samme år som Lars Liebst kan fejre 20-års jubilæum som Tivolis administrerende direktør, kan han fejre rund fødselsdag.

Lars Liebst har i 20 år stået i spidsen for Danmarks største turistattraktion Tivoli, og samme år som han kan fejre sit jubilæum, kan han fejre, at han runder et skarpt hjørne.

Tivolis administrerende direktør fylder 60 år onsdag den 23. november, men selve dagen skal ikke fejres i forlystelsesparken.

I en pressemeddelelse fra Tivoli fremgår det, at Lars Liebst holder fødselsdagen under private former og er bortrejst på selve dagen.

Lars Liebst er far til fire

Som ung tog Lars Liebst en uddannelse som lysdesigner i USA, og senere blev han afdelingsleder ved Statens Teaterskole. I 1982 var han med til at stifte Grønnegårds Teatret.

I 1996 blev han så ansat som administrerende direktør i Tivoli, så han kunne hjælpe med at rette op på driften, som på det tidspunkt havde underskud.

Lars Liebst har blandt andet haft succes med at indføre Fredagsrock, Halloween og andre kulturoplevelser i den gamle have.

Privat bor Tivoli-direktøren i Hørsholm med sin hustru Anette Abildgaard, som er danser og koreograf. Han er far til børnene Tobias Liebst Abildgaard, Laura Liebst Abildgaard, Camilla Crump og skuespilleren Casper Crump.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden