3. sep. 2020
Af af Trine Larsen

Prinsesse Benedikte tog afsked i Tivoli

Prinsesse Benedikte og Lars Liebst i Tivoli
Prinsesse Benedikte og Lars Liebst
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Benedikte var blandt dem, der i eftermiddag sagde farvel og tak til Tivolis administrerende direktør gennem 24 år, Lars Liebst, 63, ved hans afskedsreception og sidste timer i Tivoli

Prinsesse Benedikte ankom som den sidste glade gæst til receptionen, i selskab med Tivolis nye direktør Susanne Mørk Munch.

Receptionen foregik i Tivolis koncertsal og grundet Corona-situationen, helt anderledes end normale afskedsreceptioner. De mange gæster som kom for at sige farvel, sad nemlig ned ved receptionen, hvor der til gengæld var underholdning og taler på scenen.

Prinsesse Benediktes storesøster, dronning Margrethe, har i adskillige år arbejdet tæt sammen med Lars Liebst, når dronningen har lavet kostumer og scenografi til balletforestillinger i Tivoli.

Ligesom sin søster dronning Margrethe har prinsesse Benedikte også mange gode minder og oplevelser i Tivoli, som prinsessen ville sige tak for.

Da nyheden om Lars Liebst aftrædelse efter 24 år på posten blev annonceret i december sidste år, var Tivoli en virksomhed i topform på vej med sit bedste resultat nogensinde.

Corona-krisen har dog ødelagt de gode resultater, og der venter derfor den nye administrerende direktør Susanne Mørk Munch et kæmpe underskud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prinsesse Benedikte og Lars Liebst
Prinsesse Benedikte og Lars Liebst
Foto: Lars H. Laursen

Alligevel var humøret højt ved receptionen for Lars Liebst, der ikke går på pension, men .... fortsætter med arbejdet i nogle af sine allerede utallige bestyrelsesposter.

  • Det har været en eventyrlig rejse. Helt fantastisk og meget bedre end jeg havde drømt om for 24 år siden, sagde Lars Liebst til BILLED-BLADET inden receptionen og afslørede også, at han og dronning blot havde sagt ”på gensyn”.
  • Vi kommer til at ses igen, så der er ingen grund til farvel, smilede Lars Liebst.

Læs mere om: