Fredag, 25. juni 2021 - af Majken Munk

10 ting du (måske) ikke vidste om Josefine Høgh

Josefine Høgh
Josefine Høgh
Foto: Niels Åge Skovbo
For tiden toner Josefine Høgh frem, når DR sender EM-landskampe. Hun sørger for at guide seerne godt igennem slutrunden.

Josefine Høgh har en travl juni-måned.

Hun er godt beskæftiget med EM-slutrunden i fodbold, hvor hun ikke bare dækker Danmarks kampe, men hver og en der spilles ved Europamesterskabet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den dygtige tv-stjerne gemmer dog også på en masse sjove facts, som du muligvis slet ikke kender til.

Særlig uddannelse

1. Som hendes efternavn antyder, så har Josefine Høgh en særlig kærlighed til fodbold. Hendes far er nemlig målmandslegenden Lars Høgh, der for tiden er målmandstræner for Herrelandsholdet.

2. Selv om man skulle tro, at Josefine Høgh er uddannet journalist, er hendes uddannelse en helt andet. Hun har en kandidatgrad i psykologi.

3. Da Josefine Høgh den 28. december 2019 giftede sig med nyhedsværten Lasse Sjørslev i Sankt Laurentii Kirke, overraskede det nygifte par deres gæster med håndbajer og hotdogs fra Pias Pølsevogn efter vielsen.

GALLERI: Josefine Høgh og Lasse Sjørslev bryllup 28.dec 2019 (Foto: Birger Storm/Aller Medier)

Glad bonusmor til to

4. Josefine Høgh har også gjort sig som professionel fodboldspiller, da hun var yngre. Hun har blandt andet spillet for OB og Fortuna Hjørring, samt spillet en række kampe på landsholdet.

5. Da hun først fik et job på skærmen, var hendes arbejdsgiver Discovery. Her dækkede Josefine Høgh kampe i Superligaen og landsholdskampe.

6. Josefine Høgh er bonusmor til Liva på 15 år og Bertram på 19 år, som Lasse Sjørslev har fra et tidligere ægteskab.

7. Hun lever efter et råd om bare at kaste sig ud i de ting, der kommer ens vej. Josefine Høgh tror på, at man lærer af de udfordringer, man møder, har hun fortalt til Alt for damerne.

Mødte sit idol

8. Josefine Høgh har et godt forhold til EM-kollegaen Peter Schmeichel. Da hun var 12 år, sendte hendes forældre hende på ferie hos ham i Manchester. Her fik hun lov til at møde sit store idol David Beckham, har hun fortalt til Euroman.

9. Udover at være sportsvært har Josefine Høgh også prøvet kræfter med andre ting. I en periode i foråret var hun vikar på ”Aftenshowet” og har haft sit eget program ”Høgh og Astronauten” med Andreas Mogensen.

10. Josefine Høgh har en travl sommer i 2021. For udover EM skal hun også være en del af DR’s massive dækning af De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden