Torsdag, 4. maj 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Det blev ikke vist i Alene i vildmarken: Christian havde allerede luret det

Christian Hjort. 
Christian Hjort.
Foto: Kaspar Wenstrup
Det var et meget rørende øjeblik, da Christian Hjort efter 42 dage alene i vildmarken blev genforenet med sin familie. Men i virkeligheden kom det ikke som verdens største overraskelse, at de kom netop den dag.

Gennem syv afsnit har seerne fulgt endnu et hold deltagere, som mutters alene har opholdt sig alene i vildmarken, men torsdag blev spændingen endelig udløst, idet vinderen blev fundet.

Efter 42 dage var Christian Hjort, 39, den eneste tilbage i den vilde natur, og det betød, at han blev hentet hjem af sin familie.

Det var et meget rørende øjeblik, da hustruen Mia og børnene Aksel og Esther pludselig dukkede op ved Christians habitat, og han blev da også selv meget bevæget ved gensynet med sin elskede familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tårerne til trods havde han dog en mistanke om, hvad der var på vej, da lægen kom ud for at lave et ekstraordinært sundhedstjek.

- Det var supersuspekt, og det siger jeg også til kameraet, men det har de selvfølgelig ikke taget med, fordi det gav en indikation af, at jeg havde luret det en lille smule, selv om jeg alligevel blev meget rørt, da jeg så dem, fortæller Christian.

Christian Hjort med sin familie i vildmarken. 
Christian Hjort med sin familie i vildmarken.
Foto: United Production/Jeppe Søgaard/DR

Dagene forinden, på dag 40, havde Christian fået røgøje, som han kalder det – en kombination af røg i øjnene og stærkt pandelampelys i øjnene – og en læge kom derfor ud til hans habitat med nogle øjendråber.

- Det sved i mit øje, så de kom og tjekkede det på dag 41. De sagde, at jeg skulle dryppe det igen dagen efter, og så ville de komme og tjekke det. Der var lidt noget krimskrams og noget i deres historie, som ikke hang helt sammen, syntes jeg, for jeg syntes bare, de skulle nøjes med at komme, hvis det gjorde ondt i øjet, og det gjorde det ikke mere. Men de ville lave et dobbelttjek alligevel. Så jeg stod og kiggede efter to både i vandet, men de var smarte nok til at gemme den med min familie bag pynten.

Christians mistanke betød ikke, at han var mindre overrasket over at se sin familie på dag 42, og ikke desto mindre var han meget rørt over gensynet.

At han havde luret, hvad der var under opsejling, er ikke det eneste, som ikke er kommet med i programmet. De otte deltagere har filmet sig selv i timevis, og meget er derfor blevet sorteret fra – også for meget, synes Christian.

- Jeg synes, sammenklipningen kan virke lidt forvirrende, desværre, og der er mange ting, jeg ikke helt forstår, er blevet udelukket. Jeg snakker om savn på dag 15, fordi det var en meget stor faktor for mig i sæson et, og de havde bedt os flette noget ind fra ens første sæson – men det var ikke med. Jeg reparerede også mine støvler med opfindsomhed, noget ståltråd og et tilspidset søm, hvilket var alfa og omega, men det er heller ikke med. Jeg lavede fem forskellige fiskesystemer med mit net, og det blev heller ikke vist, ligesom jeg snittede fem-seks remedier i min hytte, som heller ikke er med, fortæller Christian og fortsætter:

- Alle kan selvfølgelig ikke gøres lige glade, men det blev meget en ”bar numse-serie” lige pludselig. I hvert fald var der sendetid på det, hvis rumpen var bar, mener han.

Ikke desto mindre har Christian haft et fuldstændig fantastisk eventyr i vildmarken, som for hans skyld gerne måtte have varet meget længere, og han er klar til at tage af sted igen, hvis han en dag skulle få tilbuddet.

Man kan læse mere om Christian på hans hjemmeside, 'Nordic Indian'.

Christian Hjort i "Alene i vildmarken". 
Christian Hjort i "Alene i vildmarken".
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden