10. aug. 2020
Af Stine Ramlyng

Det sker der med Lægens bord

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/dr-0374375ny.jpg
Foto: DR
På grund af corona lancerede DR i foråret en række programmer for at holde danskerne opdaterede på hele situationen. Blandt andet med genindførslen af "Lægens bord".

Nu er der godt nyt til alle fans af "Lægens bord" med Peter Qvortrup Geisling som vært. DR har nemlig besluttet at forlænge det og en række andre programmer, som de lancerede under coronaepidemien i foråret for at give danskerne en "væsentlig og troværdig information om situationen og støtte fælleskabet i en særlig tid".

Klar til nye tv-initiativer

Konkret udvidede DR deres programdækning med blandt andet "Lægens bord", "TV-Avisen Morgen", "Råd til corona" og "Morgensang". Og programmerne fortsætter nu ind i efteråret, morgensang dog med en fornyet version med nye værter.

Lægens bord fortsætter

"Lægens bord" fortsætter også ind i efteråret, men fremover vil det også komme til at handle om andet end corona, og det glæder tv-læge Peter Qvortrup Geisling.

- En public service-station som DR har et kæmpeansvar for at klæde danskerne på, når det handler om fup eller fakta om sundhed og sygdom. Derfor er jeg utrolig glad for at åbne for tv-konsultationen igen.

- Folk skal bare skrive ind, for det er danskerne spørgsmål, der er programmets DNA. Ingen spørgsmål er for store eller små, siger tv-lægen, der kan ses på DR1 og DRTV fra torsdag den 20. august klokken 21.25.

Også "Månedens buket" genopstår, fortæller Peter Qvortrup Geisling og siger, at hvis man kender en i sundhedsvæsnet, en nabo eller andre, der har hjulpet nogen igennem en svær tid, så er han klar til at dukke op og overrække månedens buket.

Ny udgave af Løvens hule

Også en særlig udgave af "Løvens hule", hvor investorerne sætter fokus på, hvad der sker, når coronakrisen rammer danskere iværksættere, kommer til at se dagens lys.

- Vi følger coronasituationen tæt og er hele tiden klar til at sætte flere initiativer i søen, hvis det bliver aktuelt, siger generaldirektør i DR Maria Rørbye Rønn om tankerne bag.

Læs mere om: