Torsdag, 3. juni 2021 — af af Stine Ramlyng og Liz Rørsig

DR-vært jubler: Gravid for tredje gang

DR-værterne Sofie Østergaard og Joakim Ingversen
DR-værterne Sofie Østergaard og Joakim Ingversen
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
DR's vært Sofie Østergaard venter sit barn nummer tre med manden Sebastian Richelsen. De har i forvejen børnene Villy, 5, og Geo, 3.

Når programmet "Dans dans dans" med tv-værterne Sofie Østergaard og Joakim Ingversen, ruller over skærmen torsdag aften, vil der være en ekstra lille overraskelse til stede i form af en lille rund bule på Sofie Østergaards mave.

Tv-værten venter nemlig sit tredje barn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et projekt fyldt med kærlighed

- I alt hvad jeg laver, lægger jeg dedikation og hjerteblod. Men jeg må indrømme, at enkelte projekter er fyldt med en smule mere kærlighed end andre. Det er tilfældet med mit kommende projekt, som vi lancerer i efteråret, skriver Sofie Østergaard i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har skabt det i kærligt samarbejde med @sebastianrichelsen og forventer at det bliver akkurat så succesfuldt som vores to tidligere projekter! <3, skriver den glade mor til - snart - tre.

DR kridter dine dansesko

I to optaktsprogrammer "Dans dans dans" - 3. og 10. juni - vil værterne, Sofie Østergaard og Joakim Ingversen kridte danseskoene og sammen med seerne lære koreografien til ’Fællesdansen’, som hele Danmark kan danse sammen i finaleshowet 12. juni på DR1 - lige efter EM-landskampen mellem Danmark og Finland.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden