Lørdag, 18. februar 2023 — af Karina Didriksen

Er Dennis Lindequist den perfekte mand? Nu svarer hans kæreste

Dennis Lindequist og kæresten Susie.
Dennis Lindequist og kæresten Susie. 
Foto: Hanne Juul
Den fynske tømrer Dennis Lindequist fra ”I hus til halsen” danner par med Susie, og nu sætter hun ord på, hvordan han er som kæreste.

Mange kvinder falder i svime over den flotte og charmerende tømrer Dennis Lindequist, når han toner frem på skærmen.

Den 38-årige fynbo fra ”I hus til halsen” virker til at være den perfekte mand – men er han virkelig det? Nu svarer hans kæreste, Susie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Dennis er ikke god til at lave mad! Men han er blevet god til at stege en bøf, fortæller 40-årige Susie med et grin til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Han er heller ikke så god i haven, det siger ham ikke noget. Han tager ikke bare lige riven. Men han har bygget plantekasser til mig i haven og et udendørs bad! 

Er ikke gift

Selv om Dennis Lindequist måske ikke er 100 procent perfekt, så er han en fantastisk kæreste for Susie og far til deres to børn, Thilde på 11 år og Tobias på ni.

Parret har været sammen i 20 år, men de er ikke gift, for det er ikke noget, der er så vigtigt for dem.

Det vigtigste er, at de har det godt sammen som familie, men de prioriterer også at have tid sammen uden børn og tager på kæresteture, spaophold og festivaler. 

I BILLED-BLADET nr. 7, der var på gaden torsdag d. 16. februar, kan du læse et stort interview med Dennis Lindequist, hvor han fortæller alt om sine børn og sin store kærlighed. Her kan du også komme indenfor i villaen i Odense og se, hvordan han bor.

Dennis Lindequist og kæresten Susie. 
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden