22. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Falkemanden fra Alene i vildmarken: Derfor vandt jeg

Flemming Sanggaard
Foto: DR
Falkemanden Flemming vandt "Alene i vildmarken" - et mål han havde sat sig selv lige fra begyndelsen.

Lige fra begyndelsen havde Falkemanden Flemming sat sig for, at han ville være vinder af den tredje sæson af ”Alene i vildmarken”.

Og som sagt så gjort. Efter 60 dage i den norske ødemark blev Flemming hentet af sin familie.

Flemming: Den bedste ferie

- Jeg er ikke i tvivl om, det er den bedste ferie, jeg har haft, fortæller Falkemanden om sin oplevelse.

Han overvejede ikke på noget tidspunkt at tage hjem, og det er også en del af årsagen til, at han retmæssigt kunne lade sig hylde som vinder.

- Der var ikke en eneste dag, hvor jeg brugte energi på, at det var en mulighed at tage hjem, fortæller Flemming, der er overbevist om, han kunne have klaret sig i længere tid ude i vildmarken.

- Meget længere, siger han overbevisende.

Falkemanden var ikke tippet som vinder

Inden Flemming i sidste uge blev afsløret som vinder, har han holdt på hemmeligheden, og han har godt bemærket, at der ikke var mange, der spåede ham som sejrherre.

- Jeg kan se på Facebook, at der ikke var mange, der havde tippet, jeg var vinderen. Men alle dem der kender mig har aldrig været i tvivl. Det har været lidt specielt. Det er lykkedes rigtig godt for produktionen.

- Hatten af for dem – jeg er dybt imponeret. Det er lykkes, at hr. og fru Danmark ikke kunne regne ud, hvem der vandt, forklarer han.

Læs mere om finalisterne Mette og Flemming og se før- og efterbillederne af deres vilde vægttab efter "Alene i vildmarken" i BILLED-BLADET nr. 12, der er på gaden nu.

Læs mere om: