26. aug. 2016
Af Majken Munk

Fredags-TV skaber ufred i Jacob Riisings familie

Jacob Riising
Foto: DR
Jacob Riising er igen mand for at underholde Danmark de kommende fredage, og han og familien kan slet ikke lade være med at gætte med, når DR-programmet Versus ruller over skærmen.

DR’s sjove mand Jacob Riising, kan ikke sige sig fri for at gætte med, når han som vært for programmet ”Versus” fremstiller dilemmaer for programmets deltagere.

Selv hans familie gætter med hjemme fra sofaen, og derfor kan fredag aften ogås være en kamp at komme igennem.

LÆS MERE: Jacob Riising sætter pris på venskabet med sin mor

- Sidste sæson gættede mine børn med og hver fredag råbte og skreg de om, at jeg skulle fortælle, hvem der vinder konkurrencerne. Så fredag aften i Versus-perioden er en hård tid for familiefreden, fortæller en grinende Jacob Riising til BILLED-BLADET.

Jacob Riising elsker TV-konceptet

Til trods for at programmet kan skabe lidt ufred i Riisings familie, så har han endnu engang sagt ja til at være vært, fordi han elsker programmets koncept.

- Faktisk er det lidt som at lave børneprogrammer bare med voksne. Jeg får lov til at se tre advokattyper gå så meget op i konkurrencer, som dybest set er fjollerier, fortæller den populære TV-vært.

Versus sørger for at engagere sin seer, for det er muligt at gætte med hjemmefra sofaen.

Børnene kan vinde over forældrene

Seernes gæt er en vigtig del af programmet, og Jacob Riising er ikke i tvivl om, at det også er dette engagement, som sørger for at mange børnefamilier ser med, men muligheden for at vinde over sin kloge familiemedlemmer, er efter værtens overbevisning også en god grund til programmets popularitet.

LÆS MERE: Jacob Riising på vilde eventyr med sin mor

- Det er det eneste program, hvor børn har mulighed for at være ligeså kloge og måske endda klogere end sin far, som ofte er den klogeste i familien, siger den sjove TV-vært.

Du kan selv spille med, når programmet har sæsonpremiere fredag 26. august kl. 20 på DR 1.

Læs mere om: