Jacob Riising om samarbejdet med sin mor: Hårdt men sjovt

Brita Riising, Jacob Riising

Brita Riising, Jacob Riising

Foto: Hanne Juul
Ifølge DR-værten Jacob Riising var det ikke kun sjovt at arbejde med sammen med sin mor Brita, for det har også været hårdt.

Anden omgang af ”På rejse med Riising og mor” kører lige nu over skærmene, og selv om der er mange sjove episoder i programmet, så har det ikke været lutter lagkage for ham. 

LÆS OGSÅ: Jacob Riising har vundet børnebogspris

- Det har været hårdt, men sjovt. Det er det hårdeste arbejde, jeg nogensinde har lavet. Det har været sindssygt fedt, men også virkelig hårdt. Jeg kan ikke anbefale nogen at tage deres mor med på arbejde, fortæller Jacob Riising grinende. 

Sammen har 38-årige Jacob Riising og 74-årige Brita kastet sig ud fra et fly med faldskærm på, kørt i verdens hurtigste rutsjebane og mange andre spændende ting. 

Jacob Riising: Mor har taget mit shine

- Hun kommer lige ind fra højre og har taget alt mit shine. Alle skriver om, hvor god hun er på de sociale medier, men de skriver ingenting om mine evner, fortæller Jacob Riising med et smil. 

LÆS MERE: Fredags-TV skaber ufred i Jacob Riisings familie

Desværre er der dårligt nyt for fans af programmet med Jacob og hans mor. For mor og søn har allerede snakket om at stoppe, mens legen er god, og det er den nu, hvis man skal tro den finurlige TV-vært.

Det fortalte han da BILLED-BLADET mødte ham på den røde løber ved TV Prisen 2017.

PREMIERE: Se Kjoler & Kreationer - BILLED-BLADETs nye modemagasin

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden