Søndag, 12. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Josefine Høgh: Min far har mødt dronningen

Josefine Høgh og Lars Høgh
Josefine Høgh og Lars Høgh
Foto: Birger Storm
DR-sportsværten Josefine Høgh og hendes far, tidligere fodboldmålmand Lars Høgh, er meget begejstrede for dronning Margrethe, og Lars har faktisk besøgt Majestæten på Amalienborg.

For DR-sportsværten Josefine Høgh og resten af hendes familie har dronning Margrethe, som snart fylder 80 år, en stor betydning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Josefine Høgh beundrer dronningen

- Jeg synes, dronningen har en ro og en personlighed, og ved, hvem hun er. Jeg synes, hun tager sig af sin familie. Nogle værdier, som jeg personligt sætter meget, meget højt, siger Josefine Høgh, hvis far Lars Høgh, der var fodboldmålmand for klubben OB og for 1980’er landsholdet i VM 1986 i Mexico.

Lars Høgh og dynamitholdet

Netop Lars Høgh havde fornøjelsen af at møde dronningen sammen med dynamitlandholdet, der også havde Preben Elkjær og Michael Laudrup i truppen.

Med det hold var Lars i audiens hos dronningen på Amalienborg, og det har Josefine hørt om mange gange derhjemme.

Josefine og Lars er fans

- Og så er der jo sådan noget med, at min far har jo mødt dronningen tilbage med det gamle 80’er fodboldlandshold, og jeg sidder stadig og ser billeder af dengang, da min far står og får taget et foto, fortæller Josefine med et stort smil på hele ansigtet, som igen afslører, at hun og farmand Lars er store Margrethe-fans.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden