Torsdag, 9. april 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Kim vandt Alene i vildmarken: Sådan var det at gense familien

Kim Krohn
Kim Krohn
Foto: Andreas Roosvall/DR
Efter 60 dage sejrede Kim Krohn "Alene i vildmarken", og han blev derfor hentet af sin familie. En ubeskrivelig oplevelse, som han stadig kan blive dybt rørt af.

I mange uger har seerne fulgt Jesper, Alfred, Kim og alle de andre deltagere i ”Alene i vildmarken”, og torsdag aften blev det endelig afsløret, at det var 45-årige Kim Krohn, der overlevede 60 dage alene i den barske norske natur.

Det var en meget stærk oplevelse, som vildmanden stadig bliver rørt over at tale om i dag.

- Det var ubeskriveligt og en eksplosion af dyb glæde, stolthed og surrealisme. Jeg græd, fortæller Kim Krohn til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kim brød fuldstændig sammen

Dag nummer 60 ude i vildmarken var for Vildmarks-Kim en helt almindelig dag, der begyndte som så mange andre, indtil han fik en besked på sin GPS-tracker om, at han skulle have lavet et lægetjek.

Det overraskede Kim, og han overvejede derfor et øjeblik, om det mon var en undskyldning for, at familien var på vej for at hente ham hjem.

- Tanken strejfede mig, men jeg så bort fra det igen, fordi hvis de nu ikke kom, ville det påvirke mig.

Kim Krohn sad inde i sin varme hytte, da han fik besøg af lægen og produktionsholdet. De bad ham komme udenfor i minusgraderne og det frostklædte landskab, så han kunne blive tjekket, og han blev bedt om at sætte sig med ryggen til vandet.

Han så derfor ikke, at familien kom sejlende ind, og hans søn Aske nåede derfor også helt op til sin far, inden det gik op for Kim Krohn, hvad der foregik. Aske sagde: Hej far!

- Og så drejer jeg hovedet og bryder fuldstændig sammen. Selv når jeg taler om det nu efter 5 måneder, kan jeg mærke, det rører mig dybt.

En meget rørende oplevelse 

Der var mange mennesker samlet, da Kim blev genforenet med hustruen Rikke og sønnerne Aske og Karl på syv og tre år.

- De forsvinder fuldstændig fra vores synsfelt, og vi ser kun hinanden. Det er så stort et øjeblik, at vi ikke kan huske, hvad der skete omkring os. Vi holder om hinanden. Jeg tager Aske op og krammer ham, og bagefter gør jeg det samme med Karl. Han har udviklet sig og er blevet så stor og fin.

- Den der følelse af at holde om et menneske, man elsker – lige der giver jeg mentalt slip på det, jeg har kontrolleret til perfektion i 60 dage. Jeg krammer min kone, og det føles som om, vi krammer i en evighed. Det er så stort og stærkt, fortæller Kim Krohn om den meget rørende oplevelse, som han er så glad for, at familien har fået sammen.

For på den måde blev ”Alene i vildmarken” ikke kun hans projekt. Nu er det blevet et fælles projekt for hele familien, som de kan se tilbage på med stor glæde resten af deres liv.

Få et gensyn med alle årets deltagere fra "Alene i vildmarken i galleriet herunder. 

GALLERI: Deltagerne fra Alene i vildmarken 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden