Lina Rafn øjner allerede en X Factor-sejr i år

Foto: Martin Høien
Se med i aften, når de tre "X Factor"-dommere vælger de deltagere, der skal med videre til liveshows, der starter 13. februar.

-  Jeg tør næsten ikke sige det højt, men jeg tror på, jeg godt kan stå med en vinder af "X Factor" 2015.

Sådan lyder den optimistiske, men også meget forsigtige melding fra Lina Rafn, efter hun har valgt de tre deltagere i kategorien plus 23 år, som skal med hende til liveshow.

Forud er gået en opslidende proces på bootcamp, hvor de tre dommere, Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman hver har skullet vælge deres tre liveshowdeltagere.

En proces med spænding og masser af tårer - både glædestårer og skuffelsens tårer - som du kan følge i aften klokken 20 i denne sæsons sjette program på DR.

LÆS OGSÅ: X Factor-vært Eva Harlou: Nu kan jeg gå til bageren uden makeup

Inden bootcamp har dommerne skåret deres deltagerantal ned til fem i hver kategori, og de skal på bootcampen skære yderligere ned, så hver dommer har tre deltagere med til liveshows.

Efter den såkaldte "five chair challenge" endte Thomas Blachman med kun tre grupper, og han må derfor selv lave to grupper ud af de solister, der er valgt fra i de andre kategorier.

Mens det kniber det mere med talentet i gruppekategorien, har Remee store problemer med at skulle vælge to af sine fem unge talenter fra.

VIDEO: X Factor-fest på Rådhuspladsen

Skal han give plads til både Bara og Tanez, der minder om hinanden i deres sangvalg, og begge er vanvitigt dygtige trods deres unge alder?

Skal han give Johannes med den bløde stemme og det store talent en chance?

Og bliver der plads til mega-talentet Emilie?

Hvem skal ud i kulden, og hvem skal blive inde i X Factor varmen?

LÆS OGSÅ: Aarhus byder på mere X Factor-talent end sidste år

Lina Rafn har det også svært - tør hun stole på, at den hæse, skrøbelige stemme hos Randerspigen Nanni holder?

Skal Rene med dens store stemme med på holdet?

Kan den unge mor, Sophia, lære at styre sin hang til dramatisk sceneoptræden? 

Et hårdt valg, men efter beslutningen er Lina Rafn  ikke i tvivl om, at hun med sine tre deltagere har vinderpotentiale.

Se med i aften, hvor både dommere, deltagere og deres familier - og, ikke mindst, værten Eva Harlou - får sat gang i de helt store følelser.

Kleenex anbefales til de grådlabile!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden