Lørdag, 28. april 2018 - af Casper Nielsen

Lise Nørgaard: Skjold Hansen havde Korsbæks lykkeligste ægteskab

Foto: ALL OVER
Matadors mor mener, at Viggo og Musse Skjold Hansen havde Korsbæks lykkeligste ægteskab. Selvom sagføreren fik et slagtilfælde, ville de aldrig gå fra hinanden.
Korsbæk er fyldt med ulykkelige ægteskaber og knirkende parforhold.  I episode 22 - ”Det går jo godt” - som DR sender i aften, lørdag den 28. april, er det Varnæs' søn Ulrik og hans kæreste Majas nye forhold, der er på prøve.
 

Axel Strøbye var vidunderlig

Men også hos Skjerns er det begyndt at knirke. Når Matadors mor, Lise Nørgaard her 40 år efter ser serien er hun ikke i tvivl om hvem der har Korsbæks lykkeligste ægteskab.  
-Når jeg ser på hele Korsbæks figurgaller,i så var Skjold Hansens det eneste rigtig lykkelige ægteskab. Også selvom det endte med, at han fik et chok og blev velopdragen, og hans fru ”Musse” sagde, at hun aldrig fik sin gode gamle Viggo tilbage, siger Lise Nørgaard til BILLED-BLADET -De forblev jo gift, og Musse ville jo aldrig skille sig af med ham. Axel var vidunderlig, og han er en af dem, jeg har savnet allermest, siger Lise Nørgaard, der også udenfor Korsbæk var ven med Axel Strøbye.  
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden