Fredag, 16. juni 2017 - af Niels Burgos

Matador vender tilbage til efteråret

"Matador"-familien Skjern bestående af Mads Skjern gift med Ingeborg, og børnene Daniel og Ellen.
"Matador"-familien Skjern bestående af Mads Skjern gift med Ingeborg, og børnene Daniel og Ellen.
Foto: All Over Press
Lørdag den 17. juni sendes det sidste afsnit af Matador i denne omgang - men til efteråret vender de elskede personer tilbage til skærmen.

DR's oprindelige plan var, at "Matador" faktisk skulle være sluttet i denne omgang lørdag den 10. juni med seriens afsnit 6. Men da det gik op for programlæggerne, at det ville passe perfekt med Lise Nørgaards 100-års fødselsdag, hvis de også sendte afsnit 7 - det efterhånden legendariske afsnit om fru Ferndnao Møghes 100-års dag - der viser sig at være en 90-års fødselsdag - besluttede man at udvide første portion "Matador" med dette afsnit, som sendes i morgen, lørdag den 17. juni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget mere Matador

Dermed har vi stadig tre såkaldte sæsoner tilbage - i alt 17 herlige afsnit med titler som bl.a.  "Lauras store dag", "Vi vil fred her til lands" og "Mellem brødre".

Vi har stadig til gode at se, om lærer Andersens tragiske endeligt rent faktisk skete, som de fleste af os tror, vi husker - og en masse andre "Matador"-øjeblikke.

Til efteråret går det løs med sæson 2 - der er på fem afsnit, fordi det første afsnit kom med i sæson 1. Og de resterende 12 afsnit er plangt til at løbe over skærmen i 2018.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden