Torsdag, 1. april 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Nicklas og Emil fra Alene i vildmarken: Så tætte er vi

Emil og Nicklas
Emil og Nicklas
Foto: Martin Høien
Nicklas og Emil fra "Alene i vildmarken" kender hinanden bedre end nogen andre.

Hvis man er blandt de mange tusinde, som hver uge følger ”Alene i vildmarken” på DR1, har man formentlig lagt mærke til, hvor godt de to venner Nicklas og Emil kender hinanden.

De har delt og- og nedture med hinanden, siden de var børn, og de kender hinanden ud og ind.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi er som brødre

- Vi er nærmere brødre end venner. Vi er sammen hele tiden og ved alt om hinanden. Jeg tager Emils familie meget nært og omvendt, fortæller Nicklas.

- Vi har levet hele vores ungdom sammen. Vi har sparret om alt og været presset til det ypperste sammen. Vi har delt de fedeste glæder gennem hele vores liv, og i begge vores forældres skilsmisser har vi stået sammen, uddyber han.

Når de to venner ikke rejser verden tynd, bor de hos Nicklas far, som har en gård på Fyn. De to bor dog ikke bare under samme tag. De har også en bil sammen, og de har det samme arbejde. De sorterer pakker hos Postnord for at spare penge sammen til deres næste eventyr.

For cirka et år siden vendte de hjem fra en halvandet år lang cykelrejse rundt i verden. I dag har de også et firma sammen, og de håber, at de med tiden kan leve af det.

Når omstændighederne tillader det, tager de ud og holder foredrag om deres rejser, og hjemme på gården på Fyn har de også et studie, hvor de laver små videofortællinger om alle de ting, de har oplevet ude i verden.

- Det er længe siden, vi ikke har boet sammen eller været sammen. Jeg tror, det er rigtig vigtigt for Emil og mig, at vi ser hinanden ofte. Også fordi vi har et fælles firma hvor vi tager ud og holder foredrag, og vi har mange projekter i støbeskeen. Vi er så tæt knyttet, at det ikke bliver godt, hvis vi ikke har adgang til hinanden, forklarer Nicklas.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden