28. jan. 2021
Af Stine Ramlyng

Sådan kan du møde Anne og Anders i 2021

Anne Hjernøe og Anders Agger.
Anne Hjernøe og Anders Agger.
Foto: Egon Rix/DR
TV-makkerparret Anne Hjernøe og Anders Agger søger blandt andet danskere bosat i Skandinavien til nyt program.

Sidste efterår fortalte Anne Hjernøe og Anders Agger til BILLED-BLADET, at de endnu ikke vidste, om de havde lyst til at lave flere programmer i 2021, eller om de ville holde en pause.

Heldigvis faldt valget på, at de ville lave flere programmer. Det afslørede tv-makkerparret for nylig.

I den nye programrække vil det populære tv-par besøge interessante danskere og nordboere, som er bosat i enten Norge, Sverige, Finland, på Færøerne, Island og Grønland, og nu leder de konkret efter, hvem de skal besøge.

Danske nordboere kan søge

Og måske er dig eller en du kender?

Nogle af kriterierne lyder:

  • Er du en dansk statsborger, der bor og lever et usædvanligt sted i enten Norge, Sverige, Finland, på Færøerne, Island og Grønland?

  • Arbejder du med særligt nordiske råvarer, eller kan du fortælle en overraskende og tankevækkende historie om det nordisk fællesskab?

Klar til nye eventyr i 2021

Kan du nikke genkendende til dette, kan du skrive en mail til DR på norden@dr.dk og mærke mailen //Nordisk fællesskab//. Herudover skal du fortælle lidt om dig selv, huske billede, navn, adresse og mobil nummer. I opslaget opfordrer DR også til at man skriver, hvis man kender en dansk statsborger, der er bosat i et af de 6 nordisk lande, som du mener gemmer på en god historie.

Når de rigtige deltagere er fundet, er Anders og Anne klar til at tage på nye eventyr i 2021.

Læs mere om: