5. jan. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Sanne Salomonsen mindes svær tid efter blodprop

Sanne Salomonsen
Foto: Martin Høien
Ung "X Factor"- deltager fik Sanne Salomonsen til at tænke tilbage på den blodprop, der ramte hende i 2006.

18-årige Alberte fra Horsens sang sig på smukkeste vis videre i "X Factor"-konkurrencen. Det på trods af, at hun har haft et hovedtraume, som gjorde, at hun blev fysisk udfordret.

Det fik Sanne Salomonsen til at tænke tilbage på sin egen traumatiske oplevelse, som ramte hende, da hun fik en blodprop i 2006. En blodprop, som tog hende lang tid at komme sig over.

Sanne Salomonsen kæmpede sig tilbage

- Jeg ville tilbage til mit gamle liv. Jeg ville synge igen – det er det, der er mig. Man bliver jo ikke et andet menneske, fordi man bliver ramt af en sygdom, men man bliver bedre til at skære det uvæsentlige væk. Jeg gider ikke noget pis i mit liv, og jeg gider ikke højrøvede mennesker. Det har jeg aldrig gjort, men jeg er blevet bedre til at sortere fra, forklarede sangerinden i 2011 til BILLED-BLADET.

Hjemme på scenen

Det tog flere år, før Sanne Salomonsen igen kunne synge, men nu er hun i den grad tilbage og kan de næste mange fredage opleves for fuld udblæsning som "X Factor"-dommer. Men sangen har hun bestemt ikke lagt på hylden.

- Ud at spille, det skal jeg. Det er der, vi tjener penge i dag. Det er sgu også der, jeg hører hjemme. Det er meget mere mig. Jeg er meget mere musiker, end jeg i virkeligheden er dommer. Det skal jeg lære nu, og det er jeg sikker på, de to mænd kommer til at lære mig, fortalte Sanne Salomonsen forud for ”X Factor”-premieren til BILLED-BLADET.

Nyt musik

Her afslørede hun også, at der kommer nyt musik.

- Jeg skal også i studiet og lave en single, fortalte Sanne Salomonsen blandt andet om planerne for 2018.

Læs mere om: