18. sep. 2016
Af af Majken Munk

Sisse Fisker spillede fodbold for et godt formål

Sisse Fisker ved UNICEF CUP 2016.
Sisse Fisker ved UNICEF CUP 2016.
Foto: Krestine Havemann
TV-værten er ambassadør for mange velgørende formål, og i denne weekend støttede hun endnu en god sag.

Sisse Fisker snørede i weekenden sine fodboldstøvler og spillede fodbold for at gøre en forskel. Det skete sammen med sine TV-værtskolleger og UNICEF, der i denne weekend afholdt UNICEF CUP 2016 for at samle penge ind til poliovacciner til verdens udsatte børn.

- Jeg er stolt af at stille et hold til sådan et godt formål. Desuden er det vildt sjovt at se nogle af mine gamle DR-kolleger igen, fortalte en glad Sisse Fisker til BILLED-BLADET.

Et hold af TV-værter

Sisses hold hedder TV-værtslandsholdet og var faktisk forsvarende mestre fra 2015, og derfor håbede Sisse Fisker også på, at hun igen, som anfører, kunne tage pokalen med hjem.

LÆS OGSÅ: Lettet Sisse Fisker: Stjålet bil er fundet

- Vi har et lidt svagere hold i år. Sidste år havde vi sneget lidt flere tidligere fodboldspillere på holdet. I år er der kun Stig Tøfting. Men jeg håber nu alligevel, at vi kan vinde, fortalte Sisse Fisker og knugede sig til den store guldpokal, som hendes hold vandt sidste år.

Med sig på holdet havde Sisse hvervet mange kendte ansigter fra TV, blandt dem Mads Steffensen, Nikolaj Koppel og Lars Christiansen.

Det var dog desværre ikke nok til at beholde trofæet - førstepladsen gik i år til musikerlandsholdet, hvor blandt andre Joey Moe stillede op.

LÆS MERE: Joey Moe: Dejligt at støtte et godt formål og møde fans

Læs mere om: