8. dec. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Tillykke, I skal have trillinger! DR-hit vender tilbage med ny sæson

Tillykke, I skal have trillinger!
Tillykke, I skal have trillinger!
Foto: DR
Om få uger sender DR en ny sæson af programmet "Tillykke, I skal have trillinger!", hvor man igen kan følge en række par og deres store børneflokke.

December er fyldt med masser af dejligt jule-tv, og når det er slut med julekalender og julefilm, kan man glæde sig over, at der kommer en masse nyt i fjernsynet.

Sendefladerne kommer blandt andet til at byde på nye sæsoner af elskede programmer, og et af dem er ”Tillykke, I skal have trillinger!”

Kæmpe børneflokke

Her følger man en række familier, der skal have eller har fået trillinger.

Første sæson blev sendt på DR i 2019, og i den nye sæson er der gensyn med nogle af de familier, der tidligere har været med i programmet, ligesom der også er et helt nyt par med.

Michella og Mark, som det nye par hedder, har i forvejen tvillingepiger, og da det viser sig, at hun er gravid med trillingedrenge, står det klart, at familiens liv vil ændre sig for altid.

Michella og Mark får sig en overraskelse til scanningen. 
Michella og Mark får sig en overraskelse til scanningen.
Foto: DR

I den nye sæson af ”Tillykke, I skal have trillinger!” medvirker også Ida og Martin, der tidligere har været med i programmet. Deres trillingepiger kan nu gå, men fordi de har cerebral parese, er de udfordret på balancen.

Hos Simone og Benjamin, der også er gengangere i programmet, er der knald på. De har fire børn på under fire år, og begge forældre har hænderne fulde.

Der er sæsonpremiere på ”Tillykke, I skal have trillinger!” tirsdag 27. december på DR.

Læs mere om: