Tirsdag, 22. december 2020 - af Majken Munk

Tv-stjerne mindes: Jeg brød mig ikke om julen

Jacob Risgaard fra "Løvens Hule"
Jacob Risgaard fra "Løvens Hule"
Foto: Per Arnesen/ DR
Når Jacob Risgaard fra "Løvens Hule" ser tilbage på sine juleminder, så er der langt fra alle af dem, der er lykkelige.

Den nu succesfulde iværksætter Jacob Risgaard, der i "Løvens Hule" hjælper andre med at udleve deres iværksætterdrøm, har ikke altid haft meget at gøre med. 

Da han var barn, boede han sammen med sin unge mor, der var enlig. Det har resulteret i, at julen i barn- og ungdommen ikke er noget, han ser tilbage på med glæde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Det fortæller han i "Go' Aften Live". 

Droppede julen

Hele december har "Go' Aften Live" haft besøg af danskere, der engang var afhængige af julehjælp for at klare sig igennem højtiden. Fælles for dem alle er, at de siden er blevet succesfulde nok til ikke at behøve hjælpen mere. 

Én af dem er Jacob Risgaard, der havde en noget skrabet barndomsjul. Han fortæller, at alt han og moren havde, var noget, Blå Kors havde givet dem. 

For ham var julen ofte ikke var fuld af traditioner, som den er for mange andre. 

- Jeg brød mig ikke om at holde jul og stoppede allerede i min barndom med at holde jul. Det var ikke det, man så i Disneys Juleshow. Jeg var ikke så gammel, før jeg cyklede rundt og kiggede ind af vinduerne ved de andre familier, der holdt jul, siger han i programmet. 

Juleglæden vendte tilbage

Heldigvis er glæden ved julen vendt tilbage til Jacob Risgaard, der særligt efter selv at have fået børn, virkelig nyder højtiden. 

Da han blev far til sine tvillinger, der nu er ni år, krævede hans kæreste, at de skulle holde jul. Det har fået ham til at se, hvor vigtig julen faktisk er.

 

I det nye år vil Jacob Risgaard igen være at se i "Løvens Hule", der allerede får premiere den 7. januar 2021. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden