4. jun. 2021
Af af Stine Ramlyng og Liz Rørsig

Undrede du dig også? Derfor manglede Joakim Ingversen i nyt danseprogram

Joakim Ingversen
Joakim Ingversen og Sofie Østergaard er værter på DR-programmet "Dans dans dans".
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Da "Dans dans dans" havde premiere på DR torsdag aften, var det uden vært Joakim Ingversen, som ellers skulle have stået på scenen med Sofie Østergaard. Han var i stedet erstattet af DR-værten Anna Lin.

- Velkommen og god aften til "Dans dans dans" lød de glade stemmer fra værterne, da de trådte ind på DR-scenen i første optaktsprogram til den nye DR-satsning.

Overraskende for mange var det dog, at en af værterne, Joakim Ingversen, glimrede ved sit fravær, og at det i stedet var duoen Sofie Østergaard og Anna Lin, der bød seerne velkommen til fællesdans.

Joakim Ingversen tæt på coronasmittet

Grunden var dog helt lavpraktisk. Tv-vært Joakim Ingversen havde nemlig været i nærkontakt med en coronasmittet og gik derfor i isolation kort før programmets start. Det betød, at han ikke som planlagt kunne være vært i de to optaktsprogrammer "Dans dans dans".

Derfor måtte vært Anna Lin med lynets hast træde til i stedet for Joakim, fortæller DR til BILLED-BLADET.

Heldigvis har Joakim nu meldt sig klar og coronafri, og er klar på skærmen i det direkte finaleshow på DR1 den 12. juni, når hele Danmark skal danse fællesdans.

DR fortæller, at Joakim har benyttet ventetiden på at gøre sine dansetrin endnu skarpere, og han glæder sig til at vise os alle sammen, hvad han har lært i næste uge på DR1, hvor næste optaktsprogram, ruller over skærmen.

Læs mere om: