Søndag, 13. maj 2018 - af Juliane Olsen

Victoria-hofdamen har en fortid som Bond-pige: Så smuk var hun

Diana Rigg

Diana Rigg

Foto: AOP
Lige nu spiller Diana Rigg hofdame for dronning Victoria i TV-serien ”Victoria”, men faktisk har hun en fortid som Bond-pige.

Den 79-årige skuespiller Diana Rigg er lige nu aktuel som hofdame i TV-serien ”Victoria”, der handler om dronning Victorias liv og regeringstid.

Egentlig er hun bedst kendt for sin rolle som Emma Peel i TV-serien ”The Avengers”, og så spiller hun desuden Olenna Tyrell i ”Game of Thrones”. Men lige nu er hun altså aktuel på dansk TV i anden sæson af TV-serien ”Victoria” i rollen som hertuginden af Buccleuch.

 

Dronning Victoria og hofdamen skal vænne sig til hinanden

Det er dermed en noget ældre hofdame, dronning Victoria har fået i anden sæson af TV-serien, der sendes hver søndag på DR1.

Det er tydeligt, at hertuginden ikke ligefrem er dronningens største fan, men de to må dog lære at leve sammen hen ad vejen.

Men faktisk havde Diana Rigg en noget anden glansrolle tilbage i tiden, og det var som Bond-pige i ”Agent 007 i Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste”.

Diana Rigg blev slået til ridder

Filmen er fra 1969, og her spillede Diana Rigg den smukke og forførende Tracy Di Vicenzo over for George Lazenby, der var datidens James Bond.

I virkelighedens verden blev Diana Rigg da også slået til ridder tilbage i 1994 for sit bidrag til kunsten igennem sit liv.

George Lazenby og Diana Rigg

George Lazenby og Diana Rigg

Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden