Viste sommerhuset frem i Kender du Typen?: Her bor hun til daglig

Line Jensen

Line Jensen

Foto: Marie Hyld
Illustrator Line Jensen blev gættet, da ”Kender du typen?” var på besøg i hendes sommerhus på Møn.

Det er ikke sikkert, at det er alle seere hjemme i stuen, der genkender aftenens hovedperson i ”Kender du typen?” Line Jensen.

Men hendes populære streg følges af mere end 42.000 på Instagram.

Den særlige stil i hendes sommerhus på Møn, var medvirkende til, at Anne Glad gættede hende, før valgmulighederne blev præsenteret.

At være okay

De to livstilseksperter Flemming Møldrup og Anne Glad var begge to inde på, at hovedpersonen ikke stræbte efter det perfekte.

Sådan er stemningen også i Line Jensens meget ærlige tegninger, som hun sælger i sin fysiske butik i København eller på sin webshop.

- Der kan jeg jo mærke, at det ikke bare er tegninger, jeg sælger, men at det i høj grad også er en eller anden følelse af at være okay. Det synes jeg, er ret fedt. Det skal jeg lige huske på en gang imellem, når jeg selv synes, det bliver for købmandsagtigt, har hun fortalt til Femina.

Udover at være illustrator, så er Line Jensen også forfatter til flere bøger.

I kolonihave

Når Line Jensen og hendes mand musikeren Rune Kjeldsen ikke bor i sommerhuset på Møn med børnene Nora, Kirsten og Solvej, bor de i København.

Familien bor i et haveforeningshus på Amager.

I løbet af 2020 boede familien dog et år i sommerhuset på Møn, og de drømmer om at flytte dertil permanent engang i fremtiden.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

"Kender du typen?" med Line Jensen som hovedperson kan ses på DR TV. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden