Tinka-skuespiller lander sjovt værtsjob på DR

Paw Henriksen, Esben Dalgaard og Hadi Ka-Koush.

Paw Henriksen, Esben Dalgaard og Hadi Ka-Koush.

Foto: Lars H. Laursen
Mens komiker Jonatan Spang nyder livet i barselboblen med sin kæreste og nyfødte datter, har DR fundet en vikar for ham til satireprogrammet "Tæt på sandheden".

Navnet er Ka-Koush, Hadi Ka-Koush. Og de fleste danske seere vil kende ham fra enten rollen som den alvidende nisse Skir i julekalenderen "Tinkas juleeventyr" eller som den "klogere" halvdel af komikerduoen "Adam og Noah".

Gav Jonatan Spang et satirisk svirp

Og nu er det så DR2-satireprogrammet, der får glæde af det 37-årige talent i rollen som vært for "Tæt på sandheden". Og de hurtige kommentarer ligger ikke langt væk.

Således var "Tæt på sandheden"s vikar selvfølgelig klar med et satirisk svirp rettet mod den barslende Jonatan Spang i indledningen af sit første program, der blev sendt 10. april.

- Tillykke til Jonatan med sin førstefødte. Ja, I hørte rigtigt, i en alder af 43 år får han sit første barn. Hvad er der sket med vores mænd og kvinder? Det er jo ikke meningen, at den dag dit barn smider bleen, er samme dag du starter med at bruge ble igen. Men er det for at være praktisk? Puslebordet står der allerede, når stafetten bliver givet videre til farmand", lød det kækt fra Hadi Ka-Koush.

Hadi Ka-Koush med i popduo 

Den 37-årige komiker med egyptisk-pakistanske-rødder har dog meget mere på CV'et end de to førnævnte roller.

I mange år troede han, at han skulle leve af musikken. Sammen med en ven lavede han popgruppen Lagix, som tilmed bragte dem til Mellemøsten, hvor de optrådte med deres sange. Men det var alligevel skuespillet, der vandt.

Fik Reumerts Talenpris

Og netop skuespillet har bragt Hadi Ka-Koush langt. Fra han blev færdig fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2010 har han haft tonsvis af roller i tv-serier som "Bedrag", "Herrens Veje", "Rita", "Når støvet har lagt sig" og selvfølgelig som den alvidende nisse i TV 2 julekalenderen "Tinkas juleeventyr". Derudover har han spillet med i flere musicals og har sågar vundet Reumerts Talentpris for sin rolle i "Nordkraft".

Og nu er det så altså DR2's seere, der kan nyde godt af Hadi Ka-Koush's komiske og musikalske talent i rollen som vært på "Tæt på sandheden", som sendes torsdag og lørdag på DR2 eller på dr.dk/tv.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden