Torsdag, 23. marts 2023 — af Catja Klarskov

Jackie Navarro deltager i tv-program, der er langt fra Forsidefruerne: Nu afslører hun detaljer om oplevelsen

Jackie Navarro
Jackie Navarro
Foto: Lars H. Laursen
Jackie Navarro har netop afsluttet optagelser til et nyt tv-program, der er meget langt fra “Forsidefruerne”. Nu sætter hun ord på oplevelsen.

Forsidefruen Jackie Navarro har netop afsluttet optagelser på et program, der er meget langt fra den glitter og glamour, hun var vant til som medvirkende i realityserien “Forsidefruerne” på TV 3.

Hun er nemlig én ud af de tolv kendisser, der deltager i Discovery-programmet “Stjerner i trøjen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I programmet, der bliver sendt på Kanal 5, gennemgår kendisserne først en rekruttid og dernæst en aspiranttid. Slutteligt skal de tilbageværende kompagnisoldater på en særlig mission, hvor vinderen findes.

Programmet er både underholdende, udfordrende og hårdt for de medvirkende, men alligevel er det en taknemmelig Jackie Navarro, der i et et opslag, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe, sætter ord på oplevelsen.

– Jeg troede ikke, at jeg kunne presse mig selv, som jeg gjorde. Det bliver svært her i starten at give slip på den boble, vi har været i sammen. Selv om man bliver presset og skal leve efter en masse regler, så var det alligevel rart og en form for afhængighed. Nu forstår jeg, hvorfor det kan være svært, hvis man har levet som soldat, at vende tilbage til et civilt liv, skriver en rørt Jackie i opslaget.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ligesom i de to tidligere sæsoner er det Oberst Dar Salim og Kaptajn Jacob Riising, der dirigerer slagets gang. I den nye sæson spænder kendiscastet fra “Nikolaj og Julie”-skuespillerinden Sofie Stougaard til komiker Jonas Schmidt og tv-personlighed Jannie Ree.

Jackie Navarro afslører ikke sit opslag, hvornår programmet får premiere, men i en pressemeddelelse afslører Discovery, at "Stjerner i trøjen" sæson 3 vil blive sendt til efteråret.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden