Jarl Friis-Mikkelsen filmede sin svigersøn til premiere

Jarl Friis-Mikkelsen
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Jarl Friis-Mikkelsen kom helt tæt på sin svigersøn, komiker Casper Christensen, da han sammen med et TV-hold fulgte ham hele dagen op til premieren på den nye komedie ”Dan Dream”.

Onsdag, 29. marts 2017 - af Casper Nielsen

Jarl Friis-Mikkelsen havde en hel dag sammen med sin svigersøn, Casper Christensen tirsdag den 28. marts, hvor han og et TV-hold filmede Casper Christensen til TV 2 Charlie-programmet "Min store dag".

- Jeg er helt ør i hovedet, for jeg har fulgt Casper siden klokken otte i morges, sagde Jarl Friis-Mikkelsen, da han tirsdag aften lidt før de øvrige gæster ankom til Bremen Teater i København.

Her var gallapremiere på Casper Christensen og Frank Hvams nye komedie "Dan Dream". Filmen om Danmarks første el-bil ”Hope Whisper”.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Jarl Friis-Mikkelsen har set sit barnebarn

- Det var ikke min idé, men redaktionen synes det kunne være sjovt, og det blev også en rigtig hyggelig dag. Ellers ses vi jo næsten aldrig. De har små børn, og jeg arbejder, sagde Jarl, der dog har set sit lille barnebarn Cooper på to måneder.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen og Isabel er blevet forældre

 – Ja, ham har jeg set. Det var vigtigere end at få set filmen, sagde Jarl, der dog glædede sig sin svigersøns nye film.

Casper Christensen  ankom i el-bil

Til den ankom Casper Christensen og Frank Hvam selv i en el-bil, og indtog scenen med højt humør.

Programmet Jarl og Casper har lavet sammen er en del af Jarlens nye portrætserie på Charlie, ”Min store dag”, hvor man i syv programmer får et kig ind i en kendt danskers liv.

- Afsnittet med Casper handler om premieren, og hvordan man forbereder sig på den, siger Jarl, der også følger Søren Østergaard, Stephania Potalivo og Ghita Nørby på en helt særlig dag.

LÆS OGSÅ: Jarl Friis-Mikkelsen overraskede Isabel

"Min store dag" sendes hver onsdag på TV 2 CHARLIE.

Isabel og Casper Christensen Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Casper Christensen og Frank Hvam Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET