Tirsdag, 9. november 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Allan fra Landmand søger kærlighed: Sådan går det nu

Allan Jensen
Allan Jensen
Foto: Lars Horn
Allan var på romantisk weekend med Jerry i "Landmand søger kærlighed" i sidste uge, men de to viste sig at være for forskellige. Nu fortæller landmanden, hvordan det går i dag.

Tirsdag aften løb årets sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” over skærmen, og samtidig fik vi svaret på, om det er lykkedes landmændene at finde den eneste ene i programmet.

Det gælder også Allan, der havde været på romantisk weekend med Jerry.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For forskellige 

- Vi sagde farvel og talte om, om vi skulle ses i løbet af sommeren. Men så kom jeg hjem, og det blev hverdag, og så fandt jeg ud af, at der bare ikke var de der følelser, der skal være for at bygge noget op, fortæller landmanden og uddyber, at den største udfordring var, at de simpelthen var for forskellige.

Siden optagelserne sluttede i sommer, er der heller ikke kommet en ny mand ind i Allans liv.

Rørende oplevelse 

- Om der er andre haner i hønsegården, mener du? Det er der ikke, siger han og fortsætter:

- Det har været en megaovervældende tur det her. Fra man har gået og frygtet, at det skulle blive noget værre noget, til at det hele har været så positivt. Folk er så søde, man kan blive helt rørt. TV 2 har fra starten været meget opmærksomme på, at der kunne komme noget shitstorm, men der har intet negativt været, fortæller Allan med et smil.

Jerry og Allan
Foto: TV 2

Allan har fået mere selvtillid

Foruden den gode oplevelse det har været at være med i ”Landmand søger kærlighed”, har han også lært en masse om sig selv efter at have været med i programmet.

- Jeg har lært, at man skal lade være med at tænke på, hvad alle folk tænker og alt det med fordomme. Man skal lade være at lade sig påvirke af det. Det har også givet mig mere selvtillid, fortæller Allan. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden