2. nov. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Maxine fra Landmand søger kærlighed: Her er hendes nye kæreste

Maxine Sørensen
Maxine Sørensen
Foto: Martin Høien
Maxine fra "Landmand søger kærlighed" har fået en kæreste, og tirsdag aften havde hun ham med i "Landmand søger kærlighed - ekstra".

I 12. afsnit af ”Landmand søger kærlighed” tirsdag aften blev det afsløret, hvordan det er gået Maxine og Silas efter deres romantiske weekend.

Det er ikke blevet til mere mellem de to, men til gengæld afslørede Maxine over for Lene Beier, at hun er blevet glad for en ny fyr.

For genert til tv

I dag er Maxine kæreste med Magnus, og de to besøgte Lene Beier i aftenens udgave af ”Landmand søger kærlighed – ekstra” på TV 2 Fri.

Parret har kendt hinanden i længere tid, fordi de begge er med i LandboUngdom, men Magnus var lidt for genert til at sende Maxine et brev og dermed måske komme med i ”Landmand søger kærlighed”, fortæller han i programmet.

I stedet sendte han hende en buket roser, og Maxine troede først, at de fulgte med et af brevene fra bejlerne. Det gjorde de ikke, og der blev ved at komme flere roser, og de viste sig altså at være fra Magnus.

Enige om fremtiden

De to begyndte at skrive lidt sammen, da Maxine havde været på romantisk weekend, og relativt hurtigt blev han også introduceret for Maxines femårsplan.

- Den blev jeg præsenteret for, da vi var ude at spise is, siger Magnus med et smil i programmet.

Det er ikke noget, der skræmmer ham, for han har nogle af de samme fremtidsplaner – modsat Maxine har han bare ikke sat en dato på.

- Vi har mange drømme, men vi holder dem for os selv. Vi har brug for at være hinanden, fortæller Maxine om fremtiden.

Hvordan det er gået de sidste par i årets sæson af ”Landmand søger kærlighed” kan man se om en uge, hvor det sidste afsnit bliver sendt på TV 2.

https://imgix.billedbladet.dk/248758973_1005134616715005_7300344060279607697_n.jpg
Maxine og Magnus i "Landmand søger kærlighed - ekstra".

Læs mere om: