Fredag, 12. marts 2021 - af Stine Ramlyng

Anders Lund Madsen i svær tid: Nyt, overraskende job

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen
Foto: Jesper Sunesen
Anders Lund Madsen har fået nyt job. Han skal være en af de personer, som modtager borgerne i et vaccinationscenter i København.

Journalist, tv-mand, radiovært og far til syv, Anders Lund Madsen, har mange titler, og nu kan han tilføje endnu et til CV'et. Han har nemlig fået job i et vaccinationscenter.

Her skal den 57-årige journalist tage imod de borgere, der skal have det eftertragtede stik mod corona.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anders Lund Madsen er taknemmlig

Og det er en sag Anders Lund Madsen brænder for, fordi han gerne vil have "vaccineret alle danskere i en ruf", fortalte han for nylig i TV 2's "Natholdet" til vært Anders Breinholt.

- Jeg søgte job på Borger.dk og fik det. Jeg er ekstrem taknemmelig, for det er svære tider, fortalte Anders Lund Madsen om sit nye deltidsjob i vaccionationscenteret i Øksnehallen på Vesterbro i København.

Det er min storebrors skyld

At Anders Lund Madsen har fået nyt job er delvist hans storebror Peter Lund Madsens skyld.

- Min bror søgte om at blive vaccinør. Så søgte jeg også. For at hjælpe med. Jo flere vi er, jo hurtigere går det. Og jeg har ikke såååå meget arbejde i disse måneder. Jeg vil gerne have vaccineret hele bundtet i en fart, lyder meldingen fra Anders Lund Madsen til eb.dk.

Over for Ekstra Bladet bekræfter han ydermere, at han i forbindelse med sit nye arbejde, selv har fået første stik med den omdiskuterede AstraZeneca-vaccine allerede i sidste uge, og at han er helt og aldeles tryg ved - og glad for - det.

Jeg er vaccinationskampagnens ansigt

I sit nye job skal Anders Lund Madsen ikke selv stå for vaccinationen, ligesom storebror "Hjerne-Madsen", der er uddannet læge.

- Jeg må ikke vaccinere, fordi jeg ikke er uddannet sundhedspersonale. Jeg skal være uddannet sosu eller læge eller noget. Men jeg er face, jeg er vaccinationskampagnens face of the 80s. Hvis du kommer i Øksnehallen og i forvejen er lidt oppe at køre, så er det mig, du får. Altså hvis jeg er på vagt, lyder det med et slet skjult grin fra Anders Lund Madsen i "Natholdet" fra 4. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden