Fredag, 27. januar 2023 — af Caroline Andersen

Annika fra “X Factor”: Min mor har støttet mig i alt hvad jeg gør

Annika
Annika fra "X Factor". 
Foto: Lasse Lagoni / TV 2
Annika fik i aften sunget sig videre til en plads videre til bootcamp i aftenens six chair challenge i "X Factor". Men særligt et familiemedlem har støttet hende hele vejen.

Annika havde i forbindelse med sin optræden i “X Factor” nerverne uden på tøjet. Hun skulle nemlig optræde, ligesom hun gjorde til sin audition, med sin egen rapsang. 

- Til min six chair challenge var jeg meget nervøs, jeg har aldrig stået alene foran 3 dommere og et helt publikum før og derfor sad nerverne uden på tøjet. Men jeg er også mega stolt over jeg gjorde det, og så kom jeg jo videre med mega meget ros fra alle tre dommere, så det er helt vildt. Tænk engang jeg er nået så langt, fortæller Annika til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og støtten hjemmefra var i den grad til at føle på. Og det gjorde bestemt den unge rapper mere tryg. 

- Jeg har altid fået støtte og ros af min familie, især min mor som støtter mig uanset hvad jeg gør. Jeg er virkelig stolt over hvad jeg har opnået og jeg er mega taknemmelig over at have nogle ved min side som støtter mig og hepper på mig, uddybede Annika, der til sin audition stillede op med en rap, hun havde skrevet til sin mor.

Hvis du synes, at Annika ser bekendt ud, så kan det være, at du har set hende på skærmen før. Annika har nemlig været på en enkelt date i realityprogrammet “For lækker til love” tilbgae i 2019.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden