Mandag, 2. marts 2020 — af Laura Dalgård Hansen

BADEHOTELLET-stjerner: Vi er klar til endnu en sæson

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Det vides endnu ikke, om der kommer en ottende sæson af "Badehotellet", men nu afslører flere af skuespillerne, at de er klar til indtage de elskede roller igen.

Mandag aften bliver det sidste afsnit af syvende sæson af "Badehotellet" sendt på TV 2, men om vi kan glæde os til mere sol og sommer næste år, vides endnu ikke.

Men sikkert er det, at rigtige mange af de elskede skuespillere fra serien er klar til meget mere "Badehotellet".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

ANETTE STØVELBÆK

– Det siger jeg i hvert fald ikke nej til. Jeg føler jo, at fru Frigh skal være en del af mit liv de næste 30 år – men det bliver hun jo nok ikke. Det bliver svært at slippe ”Badehotellet”, og hvert år, når vi står på pressemødet i januar og ikke ved, om der kommer mere, så tror jeg, at vi alle sammen håber på det.

CECILIE STENSPIL: FRU WEYSE

- Som alle andre krydser jeg fingre for, at der kommer en ny sæson. Vi holder meget af vores kollegaer.

AMALIE DOLLERUP: AMANDA

– Jeg er bestemt klar på en sæson mere. Der er sat nye ting i søen med Amanda som bestyrer, og det er et nyt kapitel, der er åbnet for hende og hotellet. Vi er kun lige gået i gang med det kapitel, så det kunne jeg godt tænke mig at udvikle lidt på. Jeg synes slet ikke, vi er færdige med at fortælle historien.

LUE STØVELBÆK: LESLIE

– Hvis der kommer en sæson til, ja. Meget gerne. Jeg synes, vi har mange historier tilbage.

ANNE LOUISE HASSING: FRU MADSEN

- Jeg kan næsten ikke forestille, det skulle slutte. Nu må vi se. – Jeg kan jo mærke, at når man snakker om ”Badehotellet”, er folk helt vildt glade. De glæder sig, og det er virkelig noget, folk har taget til sig og nyder. Det gør mig glad. Jeg synes, jeg kan mærke den der anerkendelse, og jeg synes bare, det er megafedt at være med i noget, som gør folk glade.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Mens vi venter på at finde ud af, hvad "Badehotellet"s videre skæbne bliver, kan man se eller gense skønne billeder fra serien i galleriet herunder.

GALLERI: Badehotellet gennem seks sæsoner

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden