Mandag, 14. februar 2022 - af Karina Didriksen

Badehotellets Claus genforenet med Bertha: Derfor har han forandret sig

Bertha og Claus i "Badehotellet".

Bertha og Claus i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Andreas Jebro er tilbage som modstandsmanden Claus Villumsen i ”Badehotellet”, men krigen har sat sine tydelige spor.

Sidst vi så modstandsmanden Claus Villumsen var i 1941, hvor han takkede ja til Mortens tilbud om at tage med tilbage til England og blive trænet som agent.

Senere vendte han hjem og blev højtstående modstandsmand i Danmark, og nu er han tilbage i ”Badehotellet”. Her blev han i afsnit 2 genforenet med Bertha, som han havde en sommerflirt med fire år tidligere.

Det store smil var forsvundet, og i stedet var det en trist og mærket Claus Villumsen, som Bertha mødte hos Molly. Krigen har sat sine tydelige spor hos den tidligere så kække hotelgæst.

- Jeg fik den store udfordring, at Claus er et menneske, som i løbet af fire år virkelig er et andet sted i sit liv. Fra at være det her ubekymrede væsen, hvor man smiler, hvis man får en lussing, til at have oplevet krigens barske realiteter, siger Andreas Jebro til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Der kommer et andet menneske tilbage, og det er hans egne hemmeligheder, der præger ham efter krigen. Men det har været fedt, at det ikke bare skulle fortsætte i samme spor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kunne havde været den store kærlighed

Det viser sig, at Bertha har været kurer under krigen, og at de har arbejdet sammen uden at vide det.

Hun tilbyder Claus, at han kan flytte ind på det ledige værelse på hotellet, men der er ikke mange følelser at spore i hans ansigt, og forholdet til Bertha er tydeligt forandret.  

- Sidst vi så Claus, troede han, at han og Bertha var ved at finde hinanden, men da hun var klar, var han taget afsted. Jeg er helt sikker på, at hvis omstændighederne havde været anderledes, og hun havde slået hurtigere til, så var han måske blevet, som han også tilbød, fortæller Andreas Jebro og tilføjer:

- Det var jo en stor kærlighedsrelation, som måske kunne have udfoldet sig. Det blev ikke til meget mere end en uskyldig sommerflirt.

Om Claus og Bertha alligevel har en fremtid sammen, må vi vente og se. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden