24. okt. 2017
Af Ken Richter

Brian fra Landmand søger kærlighed: Derfor valgte jeg Ulla

Brian fra Landmand søger kærlighed
Brian fra Landmand søger kærlighed
Foto: Lars Horn/BILLED-BLADET
Landmand Brian Vestergaard har hele tiden haft et godt øje til Ulla, som han valgte til at tage på romantisk weekend med.

I tirsdagens afsnit af "Landmand søger kærlighed" på TV 2 skulle Brian Vestergaard fra Jerslev vælge, om han ville inviterem Ulla eller Susanne med på romantisk weekend.

Brians favorit fra begyndelsen

Brians valg faldt på Ulla, og det var måske ikke så underligt.

- På forhånd var Ulla lidt min favorit, tilstår Brian, og understreger, at det var de små detaljer, der gjorde udslaget.

- Ulla er frisk og rigtig ungdommelig. Hun gør meget ud af sit udseende, selv om hun ligesom mig er oppe i alderen. Det er noget, jeg lægger vægt på, for det handler om ikke at gå i stå, forklarer Brian Vestergaard.

Afstanden er en ulempe

Den eneste ulempe, Brian kan få øje på, er, at Ulla bor i Kolding, og han selv bor i Vendsyssel. Men nu ser han frem til, at de være sammen i en romantisk weekend og komme endnu tættere på hinanden.

Læs mere om, hvad Susanne sagde til at blive valgt fra samt mere om de andre landmænd fra "Landmænd søger kærlighed" i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 26. oktober.

BILLED-BLADET
BILLED-BLADET nr. 43, 2017
Fotocollage: BILLED-BLADET

Læs mere om: