Torsdag, 23. februar 2017 — af Majken Munk

Christine fra Nybyggerne: Hårdt at genopleve det hele på TV

Christine, Mikkel
Christine, Mikkel
Foto: Lars Horn
Mikkel og Christine var meget pressede, da de skulle lave husets første badeværelse i TV-programmet "Nybyggerne". Det betød ingen søvn og at kiloene raslede af.

I onsdagens program af TV 2-successen "Nybyggerne" skulle de fire par i prøve kræfter med de mange processer, som et badeværelse indeholder. Det var også det, der pressede parret Mikkel og Christine allermest.

- Vi var meget afhængig af tørringsprocesserne, derfor måtte vi arbejde i skiftehold. Vi var afhængig af at arbejde på de tidspunkter, hvor det passede ind i tørringsprocessen, og på grund af tidsfristen var vi nødt til at arbejde hele tiden, fortæller Christine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det resulterede i, at parret i de fem dage, de havde til at lave badeværelset kun sov fire timer sammenlagt. Desuden tabte Mikkel sig fire kilo og Christine to kilo under arbejdet med netop det rum.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Christine kom til at græde

Der er ingen tvivl om, at 28-årige Christine og 29-årige Mikkel var under pres, og seerne kunne følge med i de problemer, parret havde med vådrumssikring af badeværelset og at få fragtet et sybord fra København til Aalborg.

De prøvelser fik Christine til at græde, og det har været hårdt at genopleve efter parret har set afsnittet.

- Jeg synes, at det var svært at se programmet. Jeg blev meget ked af det, fordi vi var presset med mange ting. Det var virkelig op ad bakke. Vi var utrolig uheldige med mange ting, og det gør ondt at genopleve det hele, fortæller Christine.

SE BILLEDET: Nybyggerne overraskede med bryllup

Stolte af badeværelset

Heldigvis endte parret med at blive rost for deres badeværelse, og specielt fliseopsætningen har betydet meget for parret.

- Flisearbejdet og håndvasken er vi mest stolte af. Vi var det eneste par, der lagde alle fliserne selv, fortæller Mikkel.

LÆS OGSÅ: Nybygger-vinderne tilbage på TV: Sådan har vi det i dag

- Det fik vi også ros for af dommeren Ask Abildgaard, og så var det rart at Mette Helena Rasmussen kunne lide vores sybord efter den kamp, fortsætter Christine.

Du kan læse meget mere om parret fra "Nybyggerne" i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden