Fredag, 14. august 2020 - af Stine Ramlyng

Den vildeste danser: Her er dansekaptajnens kendte kæreste

Foto: Daniel Stjerne / TV 2
Dansekaptajn Mille Gori fra TV 2's nye underholdningsprogram "Den vildeste danser" danner privat par med en kendt, dansk sanger.

Fredag efter fredag kan de tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen nyde synet af Danmarks mest passionerede dansere i underholdningsprogrammet "Danmarks vildeste danser".

Forlovet med Thomas Buttenschøn

Privat nyder Mille Gori mest synet af sin forlovede, musiker Thomas Buttenschøn, som hun har været sammen med i knap tre år.

Foto: Martin Høien

Deres forhold begyndte med et venskab. Og venskabet begyndte i 2015, hvor de begge var med i Cirkus Summarum. 

- Det var en fin måde at blive kærester på. Vi havde oplevet hinanden i pressede situationer, har Thomas Buttenschøn tidligere fortalt i et interview i BILLED-BLADET, hvor parret også kunne fortælle, at Thomas Buttenschøn havde været på knæ. Præcis hvornår og hvordan har parret valgt at holde for sig selv.

Børn i billedet

Børn er allerede inde i billedet hos de forelskede par. Nemlig Thomas' to drenge fra et tidligere forhold. Og de har forlængst kastet deres kærlighed på Mille Gori og omvendt.

- Jeg er evigt taknemmelig for, at drengene har taget mig ind. Fars nye kæreste kan være en svær rolle, men det har været supernemt. Thomas og jeg er også meget enige i forhold til drengene. Jeg kan også trøste, sige stop eller ja, har Mille tidligere fortalt.

Du kan se Mille Gori hver fredag kl. 20 i "Den vildeste danser", hvor deltagerne har mulighed for at vinde 100.000 kroner og en optræden i "Vild med dans" til efteråret.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden