Søndag, 13. december 2020 — af Marie Krakau

Derfor måtte Emili og Mads forlade Vild med dans lige før finalen

Emili Sindlev og Mads Vad
Emili Sindlev og Mads Vad
Foto: Ritzau Scanpix
Emili Sindlev og Mads Vad blev lørdag aften stemt ud af "Vild med dans".

Det blev en spændende, nervepirrende og veldanset semifinale, som udspillede sig under lørdagens "Vild med dans". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert Lone Vandborg, var der kun et enkelt af de resterende fire par, der efter alle danse var danset, kunne føle sig sikre.

- Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen kunne med øje på både det dansetekniske og deres popularitet blandt seerne føle sig ret sikre. 

Parret endte da også på dommernes førsteplads, og alt andet havde også været forkert ifølge Lone Vandborg. 

- Praktisk talt alt de gjorde i semifinalen var perfekt. De var stilsikre, lå godt i musikken og dansede næsten fejlfrit i begge danse. I min bog kunne de godt have fået fuldt hus, siger Lone Vandborg med hentydning til, at parret for deres samba scorede fuldt hus, mens det i deres argentinske tango var lige ved og næsten med 49 point. Her gav samtlige dommere på nær Britt Bendixen parret 10. 

Uanset hvad ligger parret lunt i svinget, når der næste uge skal danses for allersidste gang. 

- Merete og Thomas går ind i finalen med momentum, siger "Vild med dans"-eksperten. 

Stor spænding 

Anderledes spændende var det for de andre tre par, mener Lone Vandborg. 

- Emili lå danseteknisk foran både Nukâka og Albert. Men Albert overraskede stort denne aften, og dansede bl.a. en glimrende argentinsk tango med Jenna. Det kan godt undre mig, at Britt Bendixen giver Albert og Jenna 7 for deres argentinske tango, mens Nukâka og Silas får tre point højere fra hende - altså topscore - i samme dans, siger Lone Vandborg. 

Efter den argentinske tango blev der da også vendt op og ned på en del af stillingen, og Albert Rosin Harson, der havde ligget på en tredjeplads, blev overhalet af Nukâka Coster-Waldau. Det var ikke helt fair, mener Lone Vandborg. 

- Baseret på det dansetekniske i semifinalen havde det ikke været uretfærdigt, hvis Nukâka og Silas var endt på en sidsteplads, siger hun og fortsætter:

- Men at der blev vendt rundt på dele af stillingen, gjorde jo kun det hele endnu mere spændende. Nu var intet i realiteten sikkert. Emili, Albert og Nukâka var alle i fare for at ryge ud, siger Lone Vandborg. 

Til slut lå det i luften

Det endte som bekendt med, at Emili Sindlev og Mads Vad måtte takke af lige før finalen. At det var dem, vi måtte sige farvel til, kom i sidste ende dog ikke som noget stort chok. 

- Værterne starter med at råbe Merete og Thomas op som videre til finalen, og herefter bliver Albert og Jenna sendt videre. Så lå det lidt i luften, at det var Emili og Mads, der ville ryge. Emili har været en meget dygtig danser, men hun har ikke været blandt de mest populære stemmeslugere, og det skal man være, for at komme videre til finalen, vurderer Lone Vandborg.

- Desuden havde Emili og Mads været i omdans før. Det har Nukâka og Silas ikke, og det er altid en god indikation af, hvor vinden blæser, siger hun og afslutter:

- Det ville næsten også være overraskende, hvis Silas Holst ikke endte i finalen, hvor han skal vise sin freestyle. Det er næsten blevet hans varemærke. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden