7. mar. 2022
Af Karina Didriksen

Det så du ikke på tv: Derfor var Amanda og Uwes sidste scene helt speciel

Uwe Kiessling og Amanda med datteren Frida i "Badehotellet".
Uwe Kiessling og Amanda med datteren Frida i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Det var en helt særlig dag på ”Badehotellet”-settet, da Amanda og løjtnantens rørende gensyn i flygtningelejren skulle optages.

Det var svært ikke at blive rørt, da Amanda blev genforenet med sin tyske løjtnant i den allersidste scene i ”Badehotellet”s sæson 9, hvor Uwe for første gang så sin lille datter, Frida.

Ifølge skuespilleren Amalie Dollerup var der også en helt speciel stemning på settet, da hun skulle optage den rørende scene med kollegaen Anton Rubtsov i Risby Studierne i december.

- Vi lavede scenen meget tidligt om morgenen og hen på formiddagen, fordi vi godt vidste, at det var den sidste scene i sæsonen, og nu mødes Amanda og Uwe endelig. Scenen var ret omstændig, for hvordan skulle mødet være?, siger Amalie til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Anton og jeg var ret koncentrerede. Vi jokede ikke så meget undervejs, som vi ellers ville have gjort, og der var ingen sang eller danse-moves i pauserne. Jeg havde brug for at være i en følelsesladet stemning.

En bevæget stemning

35-årige Amalie Dollerup afslører, at hun langt fra var den eneste, som var berørt under Amanda og Uwes slutscene.

- Alle var så søde på settet og var dybt bevægede, også da vi lavede det helt store billede, hvor vi bare står overfor hinanden og siger vores replikker, siger skuespilleren og tilføjer:

- Det var en helt særlig bevæget stemning, fordi folk virkelig var med på vores historie og også havde set frem til den her slutning, eller hvad det nu er for dem - en ny begyndelse eller en masse praktiske ting, som går i gang nu. Det var en meget rørende dag for alle.

https://imgix.billedbladet.dk/_dsc1691bund.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Læs mere om: