Lørdag, 26. marts 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Efter to år: Nu er seerhit tilbage på TV 2

Deltagerne fra Først til verdens ende 

Deltagerne fra Først til verdens ende 

Foto: Peter Leth-Larsen
Inden længe er der premiere på en ny sæson af "Først til verdens ende", og denne gang bliver rejsen noget anderledes.

Det har været to mærkelige år, hvor coronakrisen både herhjemme og i resten af verden har fyldt det meste, men nu er hverdagen igen mere normal, og der er mange muligheder for igen at rejse ud i verden.

Det har 10 modige danskere gjort, og om lidt kan man følge deres rejse i en ny sæson af ”Først til verdens ende” på TV 2.

Rejser rundt i Europa 

Mange fulgte første sæson 1, der blev sendt for to år siden, hvor deltagerne dengang skulle finde vej fra Odense og hele vejen til Singapore uden brug af flytransport og internet.

Nu er ti nye deltagere klar til at tage på deres livs eventyr, der strækker sig over næsten 50 dage, men denne gang er destination en noget anden.

De fem par skal nemlig rejse rundt i Europa. Turen starter i Esbjerg, og derfra skal de videre til det nordligste Europa og derfra til blandt andet Ukraine, Georgien, Italien, Gibraltar og Skotland, inden de til sidst når København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Undervejs i programmet vil to af parrene blive elimineret, mens de tre sidste par kæmper om at nå først frem til den danske hovedstad og dermed sikre sig sejren og gevinsten på 250.000 kroner.

- Det er en vanvittig rejse, hvor de alle lærer noget om sig selv, hinanden og ikke mindst de mennesker, de møder på deres vej. Og er der noget, de også har lært på deres tur, og som vi som seere kan lære af programmet, så er det, at vi i Europa - fra nord til øst, til syd og til vest - har meget mere til fælles, end vi måske går og tror, siger redaktør Anders Fuchs.

-  Først og fremmest har alle fem par noget på spil i forhold til hinanden. Alle par er taget ud på denne livsændrende rejse for at finde hjem sammen med en stærkere relation. De skal bruge rejsen på at få ro og tid til at fordybe sig sammen samtidig med, at de selvfølgelig skal komme først til verdens - eller rettere - Europas ende.

Man kan se med fra mandag 11. april på TV 2. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden