Efter optagelserne: Sådan er det gået Lene Beiers fem landmænd

Foto: Anders Brohus/TV 2 og Aller Media
Sjette sæson af "Landmand søger kærlighed er slut". Vi har spurgt de fem landmænd, hvordan det går med kærligheden i dag.

Det er nu over fire måneder siden, at optagelserne sluttede, og ingen af de glade landmænd fandt kærligheden, selv om flere fandt en potentiel kæreste.

Nicolaj Har mødt ny pige

Kærligheden holdt ikke mellem Mai og Nicolaj. Men for nylig var den følsomme landmand i byen for at få en enkelt øl og stødte her på en sød pige.

– Det er meget nyt, men jeg vil sige, jeg føler mere, end jeg har gjort længe, fortæller Nicolaj med sit generte grin og understreger, at han ikke ved, om det bliver til noget endnu, da det kun er et par uger siden, de mødtes. Interessen fra pigerne mangler dog ikke, for Nicolaj har siden programmet fået mange beskeder fra søde og interesserede piger.

Niels sætter børnene først nu

Niels fandt ikke kærligheden i programmet, men snakker stadigvæk jævnligt med Lisbeth, som han var på romantisk weekend med. De to har nemlig det til fælles, at de begge er blevet kendte ansigter .

– Vi snakker meget om det og er der for hinanden på det punkt. Det har også påvirket mine børn ret meget, jeg har jo tre i alderen 10 til 15 år. Børn ser bare mere, end man tror, fortæller Niels. Derfor må kærligheden vente på landmanden, der er single med stort S, og som bare forsøger at være der, så meget han kan, for sine børn.

Martin R.: Vi taler ikke sammen mere

For Martin og Mila er det ikke gået som planlangt. Parret, der ellers hyggede sig og havde en god kemi, måtte erkende, at det ikke var kærlighed, da kameraene først slukkede.

– Da kameraerne stoppede, passede vi bare ikke sammen alligevel, jeg mistede ligesom følelserne. Jeg kunne ikke give hende det, hun gerne ville have. Vi har ingen kontakt i dag, men jeg skriver stadigvæk med Pia, bare på venneplan.

I forhold til kærligheden tager Martin det, som det kommer. Han leder ikke aktivt og skal lige bruge lidt tid på at komme sig oven på den store omvæltning, det var at være med i ”Landmand søger kærlighed”.

Jack satser på at finde en sød kvinde

Der var i den grad romantik i luften mellem Jack og Bente, både på deres romantiske weekend, og da Lene Beier kiggede forbi efter. Men da hverdagen meldte sig, viste det sig, at de ikke passede sammen alligevel. For Jack betød det også ret meget, at kameraerne kørte, for det blev lidt ligesom et spil.

– Jeg tror, at jeg lod mig rive med af stemningen og programmet. Jeg har aldrig prøvet at være i sådan noget før, så det var uvant. Bente er en dejlig kvinde, men der gik hurtigt hverdag i den. Jeg har travlt på gården med hestene, og især i weekenderne er det i stalden, jeg bruger min tid. Men det er i weekenden, at Bente har fri, så det kunne ikke passe sammen.

Også Bente stemmer i og fortæller til BILLED-BLADET, at hverdagen ramte dem. Motorcyklerne har de dog stadigvæk til fælles, og de er begge to enige om, at de nok en dag skal ud og køre sammen igen. På kærlighedsfronten er Jack dog fortrøstningsfuld.

– Jeg har fundet ud af, at der er interesse for en mand som mig, så jeg finder nok en sød kvinde en dag, det er jeg ikke i tvivl om.

Martin D.: Kærlighed på standby

For Martin og Kristinna udviklede spirende kærlighed sig til et godt venskab, og de to har stadig kontakt til hinanden.

– Det var en rigtig stor mundfuld at være med i programmet, en positiv mundfuld, men jeg har haft brug for lige at trække vejret igen. Jeg har haft en del, jeg har skullet indhente forretningsmæssigt, så det har jeg brugt lidt tid på. Siden sidste afsnit blev sendt i fjernsynet, har Martin modtaget utrolig mange beskeder. Beskeder fra kvinder, der synes, at han er sød. Han er smigret, men den voksende opmærksomhed kan også blive for meget for den kække landmand.

– Jeg kan ikke overskue det lige nu. Det bliver for voldsomt, men det er søde piger, og det er rosende og varme ord. Jeg bliver utrolig glad for dem og ville ønske, at jeg kunne svare dem alle sammen. Det bliver bare for meget. Så kærligheden må vente lidt for den glade landmand.

Næste sæson af ”Landmand søger kærlighed” starter optagelserne til maj næste år, og castingen går i gang om lidt. Lene Beier er meget spændt på, hvad næste sæson byder på. Hun har dog et lille håb.

– Det kunne være så fedt, hvis der var en kvindelig landmand, der meldte sig. Det har vi ikke set endnu, og det kunne være så sejt, synes jeg.

Få et gensyn med de glade landmænd i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden