Landmand søger kærlighed er slut: Det her drømmer Lene Beier om nu

Lene Bier og Nicolaj Brunt Nielsen

Lene Bier og Nicolaj Brunt Nielsen

Foto: Anders Brohus/TV 2
Det er sjette gang, ”Landmand søger kærlighed” giver kærligheden en chance, og Lene Beier synes, det har været en god sæson med megen ærlighed.

– Jeg synes, det har været en virkelig ærlig sæson med mere sårbarhed og emner, vi ikke har taget op før. Såsom Jacks tidligere misbrug og Nicolaj, der kæmpede vildt med sine følelser. Så jeg synes, det har været virkelig godt, at vi har kunnet følge dem og deres kamp.

- Selvfølgelig er det altid ærgeligt, når de ikke finder sammen med nogen, det er jo altid det, jeg ønsker for dem, siger tv-vært Lene Beier om den sæson af "Landmand søger kærlighed", der løb over skærmen for sidste gang tirsdag aften.

Kan forstå at folk melder sig

Det er nu snart fire måneder siden, at optagelserne sluttede, og ingen af de glade landmænd fandt kærligheden, selvom flere fandt en potentiel kæreste. 

– Det er jo ikke til at sige, hvad der er gået galt, det er så individuelt. Men det er jo klart – med et håb om at finde kærligheden – at folk de melder sig.

Næste sæson af ”Landmand søger kærlighed” starter optagelserne til maj næste år, og castingen går i gang om lidt.

Lene Beier søger kvindelig landmand

Lene Beier er meget spændt på, hvad næste sæson "Landmand søger kærlighed" byder på. For selvfølgelig kommer der en ny sæson, lyder det kækt fra tv-værten i slutscenen af denne sæson.

Hun har dog et lille håb.

– Det kunne være så fedt, hvis der var en kvindelig landmand, der meldte sig. Det har vi ikke set endnu, og det kunne være så sejt, synes jeg. 

Læs hvordan det er gået for alle landmændene og deres dates efter programmet sluttede i denne uges BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Få et gensyn med landmændene herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden