Esmaeil ude af Hjem til gården: Dét så du ikke på TV

Esmaeil fra "Hjem til gården" 

Esmaeil fra "Hjem til gården" 

Foto: Lotta Lemche/TV 2
I aftenens afsnit af ”Hjem til gården” tabte Esmaeil tvekampen mod Tom og måtte derfor drage mod Ødegården.

Esmaeil var i aftenens afsnit af ”Hjem til gården” i tvekamp mod Tom, hvor de dystede i viden. Desværre måtte Esmaeil se sig slået og derfor forlade gården.

Hans eventyr i ”Hjem til gården” var dog ikke helt slut. Værten Lene Beier kunne nemlig fortælle, at han skulle drage mod "Ødegården" (et program der bliver vist særskilt på TV 2 Play.red.) for at kæmpe om at komme tilbage til den rigtige gård.  

I duel med tidligere deltager

På Ødegården mødte Esmaeil præsten Peter, som røg ud af gården i sidste afsnit. Udover Peter bor også Søren og Jeppe, der deltog i henholdsvis sæson 1 og sæson 2 af ”Hjem til gården”. Der kan kun bo tre beboere på Ødegården ad gangen, og derfor skulle Esmaeil i duel mod enten Peter, Søren eller Jeppe.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Esmaeil endte i duel med Søren fra sæson 1, og de to skulle holde to spande fyldt med to liter vand strakt fra kroppen. Den, kunne holde spandene længst, vandt.

Hjem til hustru og datter

Desværre blev spandene for tunge for Esmaeil, og han måtte ligeledes forlade Ødegården og tage hjem til familien. Noget, han glædede sig meget til.

- Disse uger har gjort, at jeg har fået et indblik i, hvor meget jeg egentlig elsker min kone og min datter. Og det er faktisk det, jeg glæder mig allermest til at vise dem derhjemme, fortalte Esmaeil i ”Hjem til gården”, da han var på vej hjem til familien.

Få et gensyn med alle gårdens beboere i galleriet herunder:

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden