20. mar. 2023
Af Catja Klarskov

Først til verdens ende er en ilddåb for kæresteparret Fie og Lucas: Derfor har de aldrig rejst sammen før

Anne Sophie Nygaard (Fie) og Lucas Schweitz
Anne Sophie Nygaard (Fie) og Lucas Schweitz
Foto: Nikolaj Preisz/TV 2
Kæresteparret Fie og Lucas fra “Først til verdens ende” afslører i programmet, at der er en helt særlig grund til, at de aldrig har rejst sammen før.

I den nye sæson af “Først til verdens ende” er kun ét kærestepar. Nemlig de unge københavnere Anne Sophie Nygaard – blot kaldet Fie – og Lucas Schweitz.

Men selv om det ofte er ens bedre halvdel, man udforsker lande og fremmede kulturer sammen med, så har de to aldrig i fællesskab krydset Danmarks grænse.

Mod og rejselyst kan dog umuligt være årsagen, når man melder sig til et program, hvor præmissen er, at man skal rejse over 18.000 kilometer uden hverken fly, dankort eller mobiltelefon til rådighed. Alligevel er det altså første gang, at de to turtelduer rejser udenlands sammen.

Fie og Lucas har nemlig før i tiden truffet nogle valg, der betyder, at de i dag stadig knokler for at betale af på hver sin gæld.

– Vi har begge i en ung alder har taget nogle dumme økonomiske beslutninger, der gør, at vi nu slider og slæber for at betale af på noget gæld, forklarer Fie i programmet, hvorefter Lucas supplerer.

– Der er en masse ting, vi ikke kan gøre, fordi vi har det hængende over hovedet. Det er jo vores egen skyld, men det er også os, der retter op på dem. Det er en kæmpe drivkraft for os.

Nu har kæresteparret dog en enestående mulighed for at fylde forholdet med unikke oplevelser – så længe de er hurtige og undgår eliminering.

“Først til verdens ende” er nemlig et kapløb, hvor Fie og Lucas dyster mod fire andre par om at komme først fra New York til Buenos Aires i Argentina.

Går kæresteparret hele vejen, vil de til slut have krydset to kontinenter, adskillige landegrænser og vinde den store pengepræmie på 250.000 kroner.

Du kan følge det spændende kapløb, og de mange eksotiske møder og oplevelser parrene får sig undervejs, i programmets tredje sæson.

Aftenens afsnit var første episode af “Først til verdens ende”, der bliver sendt hver mandag klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 Play.

Læs mere om: