Søndag, 26. februar 2017 — af af Casper Nielsen

Forfatterne til Badehotellet: Derfor bliver Fie skuffet over mændene

Morten, Fie og Jesper
Morten, Fie og Jesper
Foto: TV 2/ Mike Kollöffel
Stig Thorsboe og Hanna Lundblad er forfatterne bag ”Badehotellet”. Og de fortæller om figurerne og deres baggrund.

”Badehotellet”s forfattere fortæller til BILLED-BLADET om deres tanker om de populære figurer Fie, Amanda, Hr. Weyse, Fru Aurland og alle de andre.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- I en ”upstairs and downstairs”-fortælling er ideen at følge både køkkenpigerne og gæsterne. Et klassisk greb er at lade en helt ny – i det her tilfælde Fie (Rosalinde Mynster) – komme udefra, så vi sammen med hende lærer universet at kende, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dygtig og flittig

- Fie har talent for hotelbranchen. Hun kommer fra en møller-familie, hvor hun fra barnsben har været vant til at tage lederskab, fordi hendes mor døde tidligt. Hun er af den gamle skole, hvor man er et ordentligt menneske, der fortæller, hvad man foretager sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Fru Aurland afslører pinligt uheld i soveværelset

Den svære kærlighed

- Fie løber ind i skuffelser, når Morten – som hun var seriøst forelsket i – sejler med sprit, og når Jesper, som, hun troede, var en sød, jazzspillende tandlæge, viser sig at have flere piger. Det glemmer hun ikke, og så vælger hun bare at glemme de personer, der har skuffet hende. Der har hun noget at slås med, mere perfekt er hun heller ikke – selv om hun er en pige med hjerte af guld, forklarer forfatterne.

Læs det store interview, hvor Stig Thorsboe og Hanna Lundblad fortæller om figurerne, fremtiden, og om hvordan ”Badehotellet” opstod, i BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

billed-bladet

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden